Van den Borne: het complete assortiment onder één dak

Van den Borne is al ruim 50 jaar de totaalleverancier en technisch adviseur op het gebied van pompen, (druk)leidingsystemen, beregeningssystemen en waterbehandeling. Met een breed en kwalitatief hoogwaardig assortiment A-merken, zijn wij dé specialist voor u als (specialistische) groothandel actief in beregening, pompen, sanitair, grondboringen, landbouwmechanisatie, stallenbouw en zwembaden. 

Omdat wij direct importeren bij onze producenten, bieden wij scherpen tarieven met hierdoor voor u een interessante marge-mogelijkheid.

Op zoek naar een betrouwbare partij?

Op zoek naar een betrouwbare partij waarvan 99% van de producten direct uit voorraad leverbaar is? Bij Van den Borne loopt u praktisch geen risico dat er iets niet op voorraad is. Dat zorgt voor rust en overzicht in uw inkoopproces. Het resultaat? U kunt altijd rekenen op een snelle levertijd met de zekerheid van volle schappen voor uw klanten.

  • Het complete assortiment onder één dak
  • 99% direct uit voorraad leverbaar
  • A-merken van hoge kwaliteit
  • Razendsnelle verzending en levering
  • Eigen technische dienst voor service, garanties en reparaties
Bekijk het assortiment

Direct uit voorraad leverbaar

Bestelt u bij Van den Borne? Dan kunt u op ons rekenen. Wij leveren vrijwel al onze ruim 6.300 producten direct uit voorraad. Dat betekent voor u dat u de zekerheid heeft om ook uw klanten snel te beleveren. Binnen de Benelux wordt uw bestelling gemiddeld binnen 48 uur geleverd. Of u kunt uw producten 2 uur na het plaatsen van uw bestelling zelf bij ons komen ophalen.

Wij bieden een breed assortiment aan producten en accessoires. Van beregeningsproducten, (druk)leidingsystemen, producten voor waterbehandeling, pvc-buizen tot hulpstukken. Maar ook voor diverse soorten pompen, zoals bronpompen, dompelpompen en bovengrondse pompen, kunt u bij ons terecht.

Bij Van den Borne vindt u alles op één plek. We bieden een uitgebreid assortiment aan A-merken, importeren bij de bron en leveren direct aan u als groothandel. Geen gedoe meer met het bestellen bij verschillende leveranciers: bij ons vindt u alles onder één dak. Dat scheelt u weer tijd, geld en werk.

Palaplast-logo-Van-den-Borne
AK Palaplast
Auga-logo-Van-den-Borne
Auga
Carson
Cintropur-logo-Van-den-Borne
Cintropur
Compose-IT-logo-Van-den-Borne
Compose IT
Fourgroup-logo-Van-den-Borne
Fourgroup
Franklin E-Tech
FX-Luminaire-logo-Van-den-Borne
FX Luminaire
GF-logo-Van-den-Borne
GF
Griffon-logo-Van-den-Borne
Griffon
Hunter Industries
JS Pumps
Nastec-logo-Van-den-Borne
Nastec
Omniplast-logo-Van-den-Borne
Omniplast
Otterbine
Panelli
Pedrollo
Pipelife
Rain Bird
Sanha-logo-Van-den-Borne
Sanha
Solem-logo-Van-den-Borne
Solem
Van de Lande
Vyrsa
Wellmate Pentair
Zilmet

Neem een kijkje in ons bedrijf!

Bekijk de bedrijfsvideo!

De beste service en ondersteuning voor u als groothandel

Als groothandel kunt u bij Van den Borne terecht voor het aanvullen van uw voorraad en het vullen van de winkelschappen. En dit doen we al meer dan 50 jaar! Door onze ervaring is onze service van een hoog niveau en beschikken onze verkoopteams over de brede én diepgaande kennis om u uitstekend te kunnen adviseren. U kunt daarom voor iedere vraag bij ons terecht. Waar vindt u dat nou nog?

Maak een afspraak met een van onze verkoopteams
Verkoopteams

Producten voor landbouw, industrie en meer

Met onze producten en accessoires bedient u uw hele doelgroep. Ons assortiment is geschikt voor specialisten in beregening, landbouw, stallenbouw, industrie, installateurs en particuliere consumenten. U kunt bij ons terecht voor losse onderdelen en voor volledige installaties. Benieuwd naar ons uitgebreide assortiment? Neem eens een kijkje in onze catalogus.

Bekijk het assortiment