Pentair Wellmate | Drukverhogingstanks

Van den Borne is leverancier van drukverhogingstanks van Wellmate voor de zakelijke markt. Wellmate is onderdeel van Pentair. De Wellmate drukverhogingstanks zijn geschikt voor wateropslag en drukverhoging.

Wellmate drukverhogingstanks

Van den Borne is leverancier van drukverhogingstanks van Wellmate. Een Wellmate tank is een product van Pentair. De Wellmate drukverhogingstanks zijn geschikt voor wateropslag en drukverhoging.

Wellmate-Pentair-HP-serie-Van-den-Borne
Wellmate LP – Lage captieve luchttanks

De LP serie is het standaard model met grootse prestatie en kleine afmetingen. De LP serie is een compacte druktank en ontworpen voor kruipruimtes, campers en kasten.

Wellmate-Pentair-WM-LP-serie-Van-den-Borne
Wellmate WM – classic model

De WM serie heeft een corrosiebestendige composietconstructie, lager gewicht, behoeft weinig onderhoud en betreft hierdoor een goedkopere installatie.

Wellmate-Pentair-WM-serie-Van-den-Borne
Wellmate materiaal binnenbekleding

Van de binnenbekleding in polyethyleen met hoge dichtheid tot de met glasvezel omwikkelde en met epoxyhars afgedichte behuizing. Pentair Wellmate tanks bevatten geen staal en zullen dus niet roesten. Er is weinig onderhoud nodig.

Klant worden bij Van den Borne?

Heeft u een bedrijf en wilt u graag Rain Bird producten verkopen? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op. 

Zakelijke klant worden
Levering via de vakhandel

Neem contact met ons op voor de vakhandel bij u in de buurt via telefoon +31 (0)40 - 201 68 66 of vul onderstaand formulier in.

Ik ben particulier
Terug naar het merkenoverzicht
Terug naar het merkenoverzicht