Rain Bird | Automatische beregening

Voor een optimale beregening van uw residentiele en commerciële projecten zijn de juiste materialen, in combinatie met gedegen technisch advies, van cruciaal belang. Met de kwaliteitsproducten van Rain Bird en de technische kennis van Van den Borne, treft u de perfecte combinatie.

Rain Bird is al sinds 1933 specialist in het produceren van beregeningssystemen waarbij duurzaam watermanagement een belangrijke factor is. De producten van Rain Bird zorgen er dan ook voor dat er zo efficiënt mogelijk met waterverbruik wordt omgegaan.

Van den Borne heeft een ruim aanbod Rain Bird producten in het assortiment. Dit assortiment bestaat onder andere uit automatische beregeningsautomaten (controllers), magneetkleppen, nevelaars, turbine-sproeiers, kleppen, druppelslangen, micro-irrigatie en micro-sproeiers. Bekijk ons uitgebreide assortiment Rain Bird-producten in onze webshop.

Naar onze webshop
Rain Bird beregeningsautomaten

Rain Bird heeft een breed assortiment aan automatische beregeningsautomaten, welke vooral worden ingezet voor het beregenen van tuinen, landbouwgrond en parken. Automatische beregening is een perfecte manier om op een gemakkelijke en duurzame manier te beregenen. Voor elk type project is er een passende Rain Bird controller te vinden, zoals bijvoorbeeld de nieuwe Rain Bird RC2 controller. Bekijk alle Rain Bird beregeningsautomaten in onze webshop.

Naar onze Rain Bird beregeningsautomaten Alles over de nieuwste Rain Bird RC2 Controller
Rain Bird - Beregeningsautomaten - ESP-TM2 automaten
Rain Bird sproeiers en rotors

De toegepaste Rain Bird technologie in sproeiers en rotors zorgt voor grotere waterdruppels en een uniforme dekking om waterbesparing te maximaliseren. De Rain Bird rotors zijn ideaal voor gebruik in parken en andere grote (kunst)gras toepassingen. Het ruime aanbod van Rain Bird sproeiers en rotors biedt mogelijkheden voor iedere toepassing. Bekijk het Rain Bird aanbod in sproeiers en rotors in onze webshop. 

Naar onze Rain Bird sproeiers en rotors
Rain Bird - Sproeiers - 1800 Series
Rain Bird micro-irrigatie

Micro-irrigatie is te gebruiken voor verschillende toepassingen. Het is professioneel inzetbaar voor bijvoorbeeld fruittelers, maar is ook uitermate geschikt voor het beregenen van kleinere tuinen, plantenbakken op balkons en voor het beregenen van taluds met veel hoogteverschillen. Voor micro-irrigatie leveren wij specifieke Rain Bird magneetkleppen.

Naar Rain Bird micro-irrigatie
Rain Bird - Micro irrigatie - Xeri-Bird
Rain Bird magneetkleppen

Rain Bird levert verschillende soorten magneetkleppen voor diverse toepassingen. In combinatie met een beregeningsautomaat, zorgt een magneetklep ervoor dat de waterstroom geopend of gesloten wordt. De Rain Bird magneetkleppen staan bekend om hun consistente, probleemloze prestaties. Benieuwd naar ons assortiment Rain Bird magneetkleppen? Bekijk alle Rain Bird magneetkleppen in onze webshop.

Naar onze Rain Bird magneetkleppen
Rain Bird - Magneetkleppen - 100-HV
Rain Bird druppelslang

De druppelslangen van Rain Bird staan bekend om de hoge kwaliteit en maximale efficiëntie. Met de Rain Bird druppelslang wordt een laag volume water langzaam, constant en rechtstreeks aan de plantenwortels geleverd. Rain Bird heeft een volledig assortiment waterbesparende bovengrondse een ondergrondse druppelslangen beschikbaar. Voorbeelden hiervan zijn de XFS ondergrondse druppelslang, de XFD bovengrondse druppelslang en de XQF voorgemonteerde druppelslang. Met een Rain Bird druppelslang bespaart men wel tot 70% op het waterverbruik ten opzichte van traditionele sproeiers. Duurzaam en ideaal voor bloembedden, beplanting, bomen, struiken en graszoden.

Rain Bird - Druppelslang - XF SDI Ondergrondse druppelslang

Interesse?

Van den Borne is de gespecialiseerde Rain Bird distributeur voor professionele installateurs, e-tailers en lokale retailers actief in beregening en duurzaam watermanagement. Heeft u vragen of interesse in ons Rain Bird assortiment? 

Neem contact op met ons verkoopteam via onderstaande button, bel naar +31 (0)40 - 201 68 66 of mail naar info@vandenborne.nl. 

Klant worden bij Van den Borne?

Heeft u een bedrijf en wilt u graag Rain Bird producten verkopen? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.

Zakelijke klant worden
Levering via de vakhandel

Bent u consument? Neem contact met ons op voor de vakhandel bij u in de buurt via +31 (0)40 - 201 68 66 of vul het formulier in. 

Ik ben particulier
Terug naar het merkenoverzicht
Terug naar het merkenoverzicht