Zilmet | Druktanks

Ziltmet is een gecertificeerde producent van hoge kwaliteit druktanks, geschikt voor drinkwater. Als officiële dealer levert Van den Borne een breed scala aan Zilmet druktanks. Alle Zilmet druktanks zijn gecertificeerd volgens Europese normen voor drinkwater en voorzien van WRAS keurmerk.

ULTRA-PRO serie

Druktanks van de serie ULTRA-PRO beschikken over een vervangbaar membraam. Wat er voor zorgt dat de druktanks geschikt zijn voor elke moderne drinkwaterinstallatie. Het werkelijke volume van deze druktanks is vele male groter dan normale druktanks met hetzelfde formaat. Een gescheiden luchtkussen in het membraam zorgt voor constante druk in de tank. Alle ULTRA-PRO druktanks beschikken daarnaast over een gegalvaniseerde flens. Leverbaar in horizontale uitvoering met pompplateau en verticale uitvoering met voet. Van den Borne levert de ULTRA-PRO druktanks in de maten 19 tot en met 3000 liter.

Zilmet-ultra-pro-100-lt-Van-den-Borne
ULTRA INOX-PRO serie

De ULTRA INOX-PRO druktanks zijn volledig gemaakt van roestvrijstaal. Het membraam geeft geen giftige stoffen af waardoor het uitermate geschikt is voor drinkwater. Daarnaast kunnen deze druktanks ingezet worden ter preventie van waterslag of in combinatie met een lager debiet pomp. Leverbaar in horizontale uitvoering met pompplateau en verticale uitvoering,  met voet. Van den Borne levert de ULTRA INOX-PRO druktanks in 24, 60 en 100 liter.

INOX-PRO serie

Druktanks van de INOX-PRO serie zijn volledig gemaakt uit roestvrijstaal. Deze druktanks worden vooral gebruikt bij verwarmingssystemen met warm water dat geproduceerd is in een ketel. Het is een uitstekende keuze voor omgevingen waar een hoge hygiënische norm vereist is. Het membraam is gemaakt van niet giftige materialen waardoor deze druktanks geschikt zijn voor drinkwater. De INOX-PRO serie druktanks zijn uitermate geschikt om waterslag te voorkomen en daarnaast werken ze perfect in combinatie met pompen van een lager debiet. Van den Borne levert de ULTRA INOX-PRO met inhoud van 0,16 tot en met 18 liter.

HYDRO-PRO serie

De compacte druktanks van de HYDRO-PRO serie zijn uitermate geschikt voor warm water/verwarmingssystemen. De druktanks bestaan uit een vast drinkwatermembraam gemaakt van butyl en voorzien van een interne epoxy coating. De vorm van het membraam voorkomt het ophopen van water en daarmee de groei van bacteriën in de tank. De buitenkant van deze serie druktanks is gemaakt uit koolstofstaal. Van den Borne kan deze HYDRO-PRO druktanks leveren in de maten 2 tot en met 600 liter.

Zilmet-hydro-pro-5-l-Van-den-Borne
WATER-PRO serie

Ook de WATER-PRO serie compacte druktanks zijn uitermate geschikt voor warm water/verwarmingssystemen en beschikken over hetzelfde membraam en coating als de HYDRO-PRO druktanks. Het verschil zit in het feit dat de WATER-PRO tanks voorzien zijn van een roestvrijstalen flens waardoor deze druktanks uitermate geschikt zijn voor ketels, maar ook in combinatie met pompen of ter preventie van waterslag. Van den Borne levert de WATER-PRO druktanks in de maten 5 tot en met 24 liter.

EASY-PRO serie

Druktanks van de serie EASY-PRO vervaardigd uit koolstofstaal zijn geschikt voor drinkwater en warm water/verwarmingssystemen. De EASY-PRO is uitgerust met een vast membraan en voor een lange levensduur voorzien van een speciale binnenkant van polypropyleen. De roestvrijstalen flens garandeert een maximale weerstand tegen corrosie. De speciale buitenbekleding is ontwikkeld voor een langere levensduur van de druktank. Van den Borne levert de EASY-PRO druktanks in de maten 8 tot en met 24 liter.

HY-PRO serie

De voor drinkwater geschikte HY-PRO druktanks hebben een vervangbaar membraan en een speciale flens van staal en polypropyleen. Deze druktanks zijn ideaal voor ruimtes waarin een gebrek aan ruimte is. Van den Borne levert de HY-PRO druktanks in de maten 2 tot en met 24 liter.

Zilmet-hy-pro-22-l-Van-den-Borne
Klant worden bij Van den Borne?

Heeft u een bedrijf en wilt u graag Zilmet druktanks verkopen?

Zakelijke klant worden
Levering via de vakhandel

Neem contact met ons op voor de vakhandel bij u in de buurt via telefoon +31 (0)40 - 201 68 66 of vul onderstaand formulier in.

Ik ben particulier
Terug naar het merkenoverzicht
Terug naar het merkenoverzicht