VYRSA | Sproeiers

Van den Borne levert ruim tientallen jaren sproeiers van het Spaanse merk Vyrsa. Vyrsa levert sproeiers die vooral geschikt zijn voor gewasberegening en nachtvorst beveiligingsproeiers. Van den Borne levert een geselecteerd assortiment van Vyrsa. Enkele varianten zijn verkrijgbaar als kanon sectorsproeier met DN80 flensaansluiting met of zonder straalbreker.

Vyrsa sectorsproeier

De sectorsproeier van Vyrsa is een bekende klepelsproeier voor beregening van onder andere de bloementeelt, landbouw, kassen maar ook grotere tuinen en siertuinen. De sectorsproeier wordt ook wel eens de tiksproeier genoemd. De straalbreker en de straalvernevelaar zorgen voor een gelijkmatige verdeling van het water. Door de nevel ontstaat er geen schade aan jonge gewassen.

Vyrsa-messing-sectorsproeier-beregening-Van-den-Borne
Vyrsa sectorsproeier instellen

De Vyrsa sectorsproeier is eenvoudig in te stellen. Een gedeeltelijke cirkel of een volle cirkel sproeier. Instellen gaat via de RVS ringen die verstelbaar is.

 

Vyrsa-messing-kanon-sproeier-sprinkler-155-Van-den-Borne
Vyrsa sproeibereik

Er zijn verschillende sproeiers verkrijgbaar. Afhankelijk van werkdruk, bereik en waterafgifte biedt Vyrsa een specifieke sectorsproeier. Informeer bij Van den Borne welke u moet hebben.

 

Vyrsa regentiesproeier

Een regentiesproeier kenmerkt zich door een messing klepelsproeier die full circle beregent dus 360 graden rond. Een gedeelte besproeien is niet mogelijk. De regentiesproeier wordt vaak gebruikt bij beregening van sportvelden en weilanden.

Vyrsa messing sproeier

Een groot gedeelte van de sectorsproeiers zijn uitgevoerd in messing.

Vyrsa kunststof sproeier

Een klein gedeelte van de sectorsproeiers is gefabriceerd van kunststof.

Vyrsa sproeitabel

Neem contact op voor de sproeitabellen en nozzles om te bepalen wat u nodig heeft. Of bekijk hoofdstuk 8 in de prijslijst.

Klant worden bij Van den Borne?

Heeft u een bedrijf en wilt u graag VYRSA producten verkopen? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op. 

Zakelijke klant worden
Levering via de vakhandel

Neem contact met ons op voor de vakhandel bij u in de buurt via telefoon +31 (0)40 - 201 68 66 of vul onderstaand formulier in.

Ik ben particulier
Terug naar het merkenoverzicht
Terug naar het merkenoverzicht