Panelli | Bronpompsets en losse hydraulische delen

Panelli is sinds 1906 als Italiaanse producent van bronpompen en motoren actief. Dankzij hun jarenlange ervaring bieden zij betrouwbare bronpompen en motoren met hoge hydraulische eigenschappen en een zeer concurrerende prijs/kwaliteitsverhouding. Sinds 2019 behoren zij tot de Pedrollo Group.

Panelli bronpompsets

Als officiële Panelli dealer biedt Van den Borne 5 bronpompsets tussen de 4” aan. Deze bronpompsets bestaan, naast de bronpomp en motor, een voorgemonteerde kabel aan de motor, veiligheidskoord en een aansluitkast van 0,75 tot 2 PK met een voorgemonteerde stekker (afhankelijk van de type motor) verpakt in één doos. Er zijn 5 sets beschikbaar met een vermogen tussen de 0,75 en 2,00 PK (0,55 en 1,50 kW).

Panelli-bronboorset-inhoud-Van-den-Borne
Panelli losse hydraulische delen

De hoog rendement hydraulische delen van Panelli zijn volledig in RVS gegoten en beschikbaar in 4", 6", 8" en 10" uitvoering. Dankzij de semi axiale waaierontwerp en de geavanceerde microgiet technologie van Panelli, worden er hoge rendementen behaald. Daarnaast hebben de producten hierdoor een langere levensduur, lage onderhouds- en bedrijfskosten en een eenvoudige montage en demontage. Het maakt deze hydraulische delen uitermate geschikt voor industriële, agrarische en particuliere watervoorzieningen, zoals irrigatiesystemen, brandbestrijdingssystemen en drukinstallaties.

Panelli 6 - 10 SX serie - Van den Borne
Klant worden bij Van den Borne?

Heeft u een bedrijf en wilt u graag Panelli producten verkopen? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op. 

Zakelijke klant worden
Levering via de vakhandel

Neem contact met ons op voor de vakhandel bij u in de buurt via telefoon +31 (0)40 - 201 68 66 of vul onderstaand formulier in.

Levering via de vakhandel
Terug naar het merkenoverzicht
Terug naar het merkenoverzicht