Van de Lande PE en PVC fittingen en armaturen

Van de Lande (VDL) produceert fittingen en armaturen uit PVC en PE. De fabriek staat in Nederland, waardoor Van de Lande snelle en betrouwbare levering kan garanderen. Van den Borne heeft een breed assortiment van Van de Lande, met onder andere beregeningskoppelingen, klemfittingen en aanboorzadels. Zoekt u specifieke producten van VDL? Van den Borne is allround leverancier en onze servicemedewerkers denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw project .

Bekijk alle Van de Lande-producten in onze webshop
Van de Lande Aanboorzadel
Van de Lande PP Aanboorzadels

Van de Lande produceert PP aanboorzadels met of zonder bouten en moeren van rvs. Deze zijn voorzien van binnengasdraad en een rvs versterkingsring.


 

Van de Lande PVC-U metrich
Van de Lande PVC-U metrisch en Inch

We hebben een groot assortiment van PVC-U-producten, metrisch en inch. Een kleine greep uit producten die we leveren: bochten in verschillende gradenhoeken, lijmeinden, draadeinden, spuitgoedkoppelingen en vlinderkleppen.

Van de Lande PVC-C metrisch
Van de Lande PVC-C metrisch

Naast PVC-U beschikt Van de Lande ook over een breed assortiment aan PVC-C. Een kleine greep uit producten die we leveren: bochten in verschillende gradenhoeken, lijmeinden, draadeinden en kogelkranen.
 

Van de Lande PE-klemfittingen
Van de Lande PE klemfittingen

We leveren PE klemfittingen van VDL, waaronder een PE T-stuk, PE knie, PE koppeling, PE eindset, PE fittingstop, PE wartelmoer en PE afbramer.


 

Over Van de Lande

Van de Lande is opgericht in 1956. Al vanaf het begin zag het bedrijf de potentie van PVC-fittingen. Ze investeren flink in de engineering-afdeling en werken zo continu aan nieuwe en betere producten. Het bedrijf richt zich op producten van PVC-U, PVC-C en PE100.

VDL video

Van den Borne is Van de Lande-specialist

Zoekt u een Van de Lande-leverancier in de Benelux? Wilt u VDL-producten verkopen aan uw klanten via een winkel of webshop, of bent u installateur?

Neem contact op met Van den Borne in Valkenswaard. U bereikt ons op +31 (0)40 - 201 68 66 of mail naar info@vandenborne.nl.

Of raadpleeg uw verkoopteam
Klant worden bij Van den Borne?

Heeft u een bedrijf en wilt u graag Van de Lande producten verkopen? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op. 

Zakelijke klant worden
Levering via de vakhandel

Neem contact met ons op voor de vakhandel bij u in de buurt via telefoon +31 (0)40 - 201 68 66 of vul onderstaand formulier in.

Ik ben particulier
Terug naar het merkenoverzicht
Terug naar het merkenoverzicht