Van den Borne Academy: voor beregening op elk niveau

Of u nu een ervaren of beginnend beregeningsspecialist bent: om uw apparatuur en systemen op de juiste manier te adviseren en installeren bij uw klanten, is specifieke technische kennis een vereiste. Hierbij verandert de vraag en het aanbod steeds sneller door invloed van klimaatverandering en technische ontwikkeling. Om de kwaliteit richting uw klanten te kunnen (blijven) waarborgen, is bijscholing noodzakelijk.
 

Met ruim 50 jaar ervaring als totaalleverancier en technisch adviseur van kwalitatief hoogwaardige beregeningssystemen, is Van den Borne dé expert. Als geen ander hebben wij de specialistische kennis in huis om uw know-how te vergroten. Bekijk daarom hieronder ons cursusaanbod of klik hier voor meer informatie: 

Ons aanbod Technical Newsflash

Ons cursusaanbod

 • Introductieavond beregening
  Wanneer u nog geen ervaring heeft met beregenen en beregeningssystemen, is deze introductieavond een perfecte uitkomst. Op deze avond zal het belang van een goed beregeningssysteem, met de bijbehorende elementen en materialen, worden besproken. 
   
 • Basiscursus beregening
  In deze 2-daagse theoretische en praktische basiscursus, leert u alles over beregeningsapparatuur en de toepasbaarheid hiervan. Vervolgens zal worden ingezoomd op de basisbegrippen en de technieken voor het ontwerpen en implementeren van een beregeningssysteem op maat. Een ideale opfriscursus voor de specialist en de perfecte basis voor de gevorderde beginners. 
Meld u hier aan voor de Basiscursus Meld u hier aan voor de introductieavond
Van den Borne Academy - Cursus opleiding beregening

Rain Bird en Hunter specialist

Van den Borne is als totaalleverancier en technisch adviseur dé onafhankelijke specialist als het gaat om beregeningssystemen. Kwaliteit en betrouwbaarheid staat hierbij op nummer één. Dat betekent dat wij enkel samenwerken met kwaliteitsmerken uit onze branche. Voor onze beregeningstak betekent dat, dat wij o.a. de A-merken Rain Bird en Hunter voeren. Voor de Van den Borne Academy betekent dit dat deze twee merken in onze cursussen aan bod zullen komen. 

Beeld beregening

Waar & wanneer

Onze beregeningscursussen worden in onderstaande regio's in Nederland en België georganiseerd. Er is daarom altijd een cursus voor u in de buurt beschikbaar. 

 • Noord Nederland
 • Midden Nederland
 • Zuid Nederland 
 • België
 • Duitsland

Klik op onderstaande button voor de beschikbare cursussen en data.

Meld u hier aan!
Kalender

Stel uw vraag


Velden met een (*) zijn verplicht.
Je gegevens worden versleuteld verzonden via een SSL-verbinding.