Pedrollo | Pompen

Van den Borne is een technische groothandel en beschikt over een breed assortiment waterpompen, bronpompen, hydrofoorgroepen en dompelpompen van het merk Pedrollo. Pedrollo is marktleider in het produceren van kwalitatieve hoogstaande pompen voor toepassingen in de landbouwsector, industrie en de particuliersector (via een verkooppunt of installateur).

Toepassingen Pedrollo pompen

De meest voorkomende toeppassingen van Pedrollo pompen zijn het oppompen van grondwater of oppervlakte water voor bijvoorbeeld tuinen, parken, sportvelden en land- & tuinbouw. Met Pedrollo pompen is het gebruik van leidingwater niet meer nodig wat resulteert in geldbesparing.

Pedrollo waterpompen

Wij als Van den Borne leveren verschillende zelfaanzuigende niet-zelfaanzuigende en waterpompen van Petrollo. Het assortiment bestaat o.a. uit centrifugaalpompen, RVS pompen, meerwaaier pompen, geluidsarme multi-waaierpompen, dieselwaterpompen, verticale meertrapspompen. De  Pedrollo waterpompen zijn geschikt voor niet verontreinigd water, drinkwater en zeewater. Ook biedt Pedrollo industriële waterpompen aan en een range met een zeer laag geluidsniveau en energieverbruik. Deze laatste range is dan ook geschikt voor huishoudelijke toepassingen.

Pedrollo-waterpompen-compilatie-Van-den-Borne
Pedrollo hydrofoorgroepen

De categorie hydrofoorgroep herbergt verschillende Pedrollo producten zoals drukverhogingspompsets, frequentieregelingen en drukverhogingsinstallaties. Zo bestaat het assortiment uit zelfaanzuigende centrifugaalpompen met PRESFLO, hydrofoorgroepen met zelfaanzuigende centrifugaalpomp, frequentiegestuurde drukverhogingssets, drukverhogingsinstallaties, pompunits en pompen voor breektanksets.

Pedrollo-hydrofoorgroepen-compilatie-Van-den-Borne
Pedrollo bronpompen

Bij Van den Borne kunt u ook terecht voor Pedrollo bronpompen en Pedrollo aansluitkasten. Van den Borne levert o.a. losse hydraulische delen voor de bronpomp 4” en 6” en daarnaast ook losse motoren en aansluitkasten voor de 230v en 400v variant. Daarnaast leveren wij ook Pedrollo onderwaterpompen die geschikt zijn voor drinkwater en drinkwaterinstallaties.

Pedrollo-bronpompen-compliatie-Van-den-Borne
Pedrollo dompelpompen

Het Pedrollo dompelpompen assortiment van Van den Borne bestaat uit Pedrollo pompputten, Pedrollo dompelpompen van 230v en 400v en Pedrollo niveauregelingen die geschikt zijn voor 230v of 400v. Pedrollo pompputten zijn beschikbaar in prefab en geschikt voor industriële en agrarische toepassingen.

Pedrollo-dompelpompen-compilatie-Van-den-Borne
Klant worden bij Van den Borne?

Heeft u een bedrijf en wilt u graag Pedrollo producten verkopen? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op. 

Zakelijke klant worden
Levering via de vakhandel

Neem contact met ons op voor de vakhandel bij u in de buurt via telefoon +31 (0)40 - 201 68 66 of vul onderstaand formulier in.

Ik ben particulier
Terug naar het merkenoverzicht
Terug naar het merkenoverzicht