Otterbine | Beluchters en fonteinen

De producten van Otterbine zijn veelzijdige, technologisch geavanceerde en gebruikersvriendelijke producten die ontwikkeld zijn voor de behandeling van de waterkwaliteit. De aanpak is wetenschappelijk bewezen en hun producten worden onafhankelijk getest door een toegewijd team dat continu op zoek is naar verbetering en verfijning van de bestaande producten en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden op verschillende onderdelen.

Verbeteren van de waterkwaliteit: meer zuurstof in het water

Van grote vijvers tot meren, Otterbine biedt een verscheidenheid aan beluchters en fonteinen om de waterkwaliteit te verbeteren. Zowel onder het oppervlakte als erboven, wat ervoor zorgt dat de vissterfte verminderd en er veel minder blauwalg aanwezig is. De beluchters en fonteinen van Otterbine zijn te vinden bij waterplassen van golfbanen, bedrijfsparken en bijvoorbeeld grote gemeentelijke vijvers of recreatievijvers. 

Meer over waterkwaliteit
10 redenen voor beluchting
Voorkomen van algen en vermindering onkruidOxidatie van ijzer en zware metalen
GeurverminderingAfschrikken van muggen
Vermindering en eliminatie van chemicaliënGunstig voor het ecosysteem van waterdieren
FosforreductieHoudt een vijver of meer levendig en in stand
Voorkomen van overmatige vissterfteOpenbare veiligheid, voorkomt stilstaand water
Otterbine producten
Otterbine reuze fonteinen

Populair onder landschapsarchitecten zijn de Otterbine reuze fonteinen. De reuze fonteinen van Otterbine werken op ondiepe wateren. De Otterbine reuze fonteinen worden gekozen om hun schoonheid, veelzijdigheid aan sproeibeelden, gebruiksgemak en kwaliteit.

High volume
Verlichting

Er zijn verschillende manieren waarop de Otterbine beluchters en fonteinsystemen verder uitgebreid kunnen worden. Dit omvat energie-efficiënte lage spanning LED en hoogspanningslichtsets, aansluitkast en besturing en een assortiment van bijkomende accessoires die bescherming bieden.

Klant worden bij Van den Borne?

Heeft u een bedrijf en wilt u graag Otterbine producten verkopen? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op. 

Zakelijke klant worden
Levering via de vakhandel

Neem contact met ons op voor de vakhandel bij u in de buurt via telefoon +31 (0)40 - 201 68 66 of vul onderstaand formulier in.

Ik ben particulier
Terug naar het merkenoverzicht
Terug naar het merkenoverzicht