Van den Borne, kracht in water

Al ruim 50 jaar zijn wij de totaalleverancier en technisch adviseur op het gebied van pompen, leidingsystemen, beregening en waterbehandeling. Vanuit diverse bedrijven in West-Europa bieden wij een groot en kwalitatief hoogwaardig assortiment A-merken. Hiermee zijn wij de specialist voor professionele installateurs, e-tailers en lokale retailers actief in beregening en duurzaam watermanagement. Vanuit magazijnen in diverse landen, leveren wij direct uit voorraad. Als familiebedrijf investeren wij in duurzame relaties, waarbij betrouwbaarheid, vakkennis en partnership de uitgangspunten zijn.  

Onze segmenten

Tuin & Park afbeelding 1400x900
Tuin & Park

Van een kleinere tuin tot de grotere parken: bij ons bent u aan het juiste adres voor een vaktechnisch advies en een kwalitatief hoogwaardig totaalassortiment.

Golf & Sport 1400x900
Golf

Golfbaan beregening, ervaar het verschil. Samen met Hunter Industries en onze partner-installateurs, bieden wij advies, een kwalitatief hoogwaardig assortiment en installatie op maat voor de golfsector.

Agriculture 1400x900
Agriculture

Maximale groei door optimale samenwerking. Van den Borne biedt u én uw klanten de totaaloplossing voor precisie-irrigatie in de agrarische sector.

Uw A-merk leverancier

Als vertegenwoordiger van een groot aantal A-merken, bent u altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit. En dit maakt Van den Borne dé specialist voor installateurs en groothandels actief in beregening, pompen, sanitair, grondboringen, landbouwmechanisatie en stallenbouw.

Hunter Industries
Rain Bird
Wellmate Pentair
VDL
Pedrollo
Alle merken
Catalogus en assortiment
Index_hoofdstuk_07
Automatische beregening

Computers, sproeiers, magneetventielen en druppelslang

Index_hoofdstuk_11
PVC fittingen en drukfittingen

Filterbuis, PVC hulpstukken, PE Tyleen hulpstukken, afdichting

Van den Borne groothandel leverancier watertechniek
Ontdek alle producten

6.300 verschillende artikelen verdeeld over 12 hoofdstukken.