Pipelife | Kunststof leidingsystemen

Pipelife is één van de grote producenten van kunststof leidingsystemen in Europa. Zij ontwikkelen, produceren en leveren sinds 1947 een compleet en trendsettend programma.

Pipelife binnen- en buitenriolering

Met complete kunststof rioleringssystemen van Pipelife kunt u vertrouwen op een kwalitatief product. Kenmerkend voor deze systemen zijn o.a. de lange levensduur, hoge chemische resistentie, het complete programma en de gunstige prijs. Daarnaast beschikt Piplife over een ruim aanbod van producten waarmee vuil en hemelwater in of om huizen en bedrijfspanden kan worden afgevoerd.

Pipelife-binnen-enbuitenriolering-Van-den-Borne
Pipelife voor gas en water

Voor het aanleggen van gasleidingen biedt Pipelife een complete range oplossingen die voldoen aan de geldende normen van KIWA GASTEC. Naast gasleidingen biedt Pipelife ook een breed assortiment aan PE buizen met een diameter van 20mm tot 2500 millimeter.

Pipelife-gas-en-water-Van-den-borne
Pipelife drainage

Pipelife levert verschillende complete leidingsystemen voor drainage waaronder Drainflex. De hoge kwaliteit, goede chemische resistentie, de eenvoudige verbindingstechnieken en de duurzaamheid zijn kenmerkend voor deze systemen.

Klant worden bij Van den Borne?

Heeft u een bedrijf en wilt u graag Pipelife producten verkopen? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op. 

Zakelijke klant worden
Levering via de vakhandel

Neem contact met ons op voor de vakhandel bij u in de buurt via telefoon +31 (0)40 - 201 68 66 of vul onderstaand formulier in.

Ik ben particulier
Terug naar het merkenoverzicht
Terug naar het merkenoverzicht