Hunter | Automatische beregening

Een van de merken voor automatische beregeningsinstallaties die Van den Borne levert is Hunter. Hunter is een producent van hoogwaardige producten voor automatische beregening van golfbanen, residentiële (thuis) en commerciële landschappen en met het oog op waterbesparing.

Hunter automatische beregening

Met een uitgebreid aanbod van (automatische) beregeningsproducten heeft Hunter voor ieder project een oplossing. Het assortiment van Hunter bestaat o.a. uit beregeningsautomaten, sproeiers, sensoren, magneetkleppen en micro-irrigatie.

Hunter-automatische-beregening-Van-den-Borne
Hunter golfbaan beregening

De producten van Hunter zorgen ervoor dat er gemiddeld 17% aan water bespaard kan worden op het gebied van golfbaan beregening. Daarnaast zorgt de gepatenteerde TTS-technologie ervoor dat elk bruikbaar element van de rotor via de bovenkant toegankelijk is. Mechanisch en elektrisch, groot en klein, je kunt bij elk onderdeel komen.

Bent u benieuwd naar wat wij met de producten van Hunter Industries voor uw golfbaan kunnen betekenen?

Lees hier meer over golfbaan beregening
Hunter-golfbaanirrigatie-Van-den-Borne
Hunter sportveldirrigatie

Voor het schoonmaken, koelen en het doorspoelen van synthetische sportvelden heeft Hunter het ST systeem ontwikkeld. Het ST-systeem biedt volledige toegang tot alle irrigatiecomponenten van bovenaf. Dit maakt onderhoud eenvoudig en het oppervlakte blijft intact, bespeelbaar en veilig.

Hunter-sportveldirrigatie-Van-den-Borne
Klant worden bij Van den Borne?

Heeft u een bedrijf en wilt u graag Hunter beregening producten verkopen? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op. 

Zakelijke klant worden
Levering via de vakhandel

Neem contact met ons op voor de vakhandel bij u in de buurt via telefoon +31 (0)40 - 201 68 66 of vul onderstaand formulier in.

Ik ben particulier
Terug naar het merkenoverzicht
Terug naar het merkenoverzicht