Franklin Electric | Pompen

Van den Borne is een technische groothandel en is leverancier en distributeur van Franklin Electric in Nederland, België en de Luxemburg. 

Franklin Electric pompsystemen

Franklin Electric biedt hoogwaardige pompsystemen voor dompelputten en oppervlaktetoepassingen. De dompelsystemen bestaan uit perfect passende componenten van motoren en pompen tot aandrijvingen en bedieningselementen om de efficiëntie, beveiliging en levensduur te verbeteren. Het motorenportfolio omvat ingekapselde en terugspoelbare motoren in het bereik van 0,25 kW tot 400 kW. Daarnaast biedt Franklin Electric een volledige productlijn aan van 4-inch motoren voor enkele en drie-fase spanningen en verschillende frequenties. Deze productlijn varieert tot grote dompelpompen maten 4" tot en met 12”.

Franklin-Electric-Compilatie-Van-den-Borne
Franklin Electric Little Giant

De Little Giant is een zwembadafdekkingspomp van Franklin Electric. Deze automatische pomp beschermt de zwembadafdekking tegen langdurige ophoping van regen of smeltende sneeuw. Een perfecte oplossing voor het zwembad aan huis. Benieuwd naar de mogelijkheden van de Little Giant? Bekijk ze op onze website.

Ontdek de voordelen
Little Giant
Franklin Electric centrifugaalpompen

Franklin Electric’s multistage centrifugaalpompen aanbod omvat horizontale en verticale configuraties. Deze units zijn verkrijgbaar in diverse varianten (gietijzer, 304 roestvrijstaal en 316 roestvrijstaal) om aan uw specifieke toepassingseisen te voldoen. Deze units zijn beschikbaar tot 45 kW.

Franklin-Electric-centrifugaalpompen-Van-den-borne
Franklin E-tech

Onder de merknaam Franklin E-Tech, is er een compleet assortiment van dompelbare roestvrijstalen pompen van 4 inch tot 10 inch, waaronder close-coupled 5 inch pompen. Bovendien zijn er verticale en horizontale Multistage pompen met geavanceerde technologie in termen van prestaties en efficiëntie. Het portfolio wordt aangevuld met het assortiment kleine drainage- en afvalwaterpompen.

Klant worden bij Van den Borne?

Heeft u een bedrijf en wilt u graag Franklin Electric pompen verkopen?

Zakelijke klant worden
Levering via de vakhandel

Neem contact met ons op voor de vakhandel bij u in de buurt via telefoon +31 (0)40 - 201 68 66 of vul onderstaand formulier in.

Ik ben particulier
Terug naar het merkenoverzicht
Terug naar het merkenoverzicht