JS Pump | Pompen

Met een uitgebreid assortiment dompelpompen heeft JS Pump een dompelpomp voor iedere situatie. Sinds 1974 levert JS Pump wereldwijd zeer betrouwbare kwaliteitspompen. Deze pompen worden ingezet in de meest zware omstandigheden en applicaties. JS pompen zijn een populaire keuze bij de aanleg of vervanging van pompsystemen in de industrie, land- en tuinbouw, aannemerij en grond-, weg- en waterbouw.

Afvalwater

JS Pump heeft vier modellen dompelpompen geschikt voor het verpompen van vervuild water. Het model type SV Vortex vuil water dompelpomp is geschikt voor het verpompen van vaste bestanddelen. Het type GS vergruizend is een vergruizende vuil water dompelpomp met Tungsten Carbide messen en snijringen. Het type SK versnijdend is een versnijdende vuil water dompelpomp met enkelkanaalswaaier wat ervoor zorgt dat het vloeistoffen met zachte bestandsdelen kan versnijden. Dit type is geschikt voor het verpompen van vuil water, mest, stro en fecaliën. Dit type is ook beschikbaar in een volledig uitgevoerde RVS316 variant. Deze staat bekend als de SDK versnijdend RVS316.

JS-Pump-JST-en-JS-Afvalwater-Van-den-Borne
Drainage

Op het gebied van drainage heeft JS Pump een ruim assortiment van dompelpompen met de keuze uit zij-uitlaat en topuitlaat. De schoon water dompelpomp van het type JS Pump JS is geschikt voor het verpompen van schoon en licht verontreinigde vloeistoffen. Deze pomp is ook beschikbaar in een geheel RVS316 variant (Type JS RVS316). Deze schoon water dompelpomp is geschikt om schoon water, zeewater en chemicaliën te verpompen. Naast pompen met een zijuitlaat is het type RS een schoon water dompelpomp met topuitlaat. Deze dompelpomp is geschikt voor het verpompen van schoon- en vuil water met kleine hoeveelheden zand.

JS-Pump-Drainage-Van-den-Borne
Slurry

De types KZN en KB van JS Pump zijn zeer krachtige en slijtvaste slurrypompen voor intensief gebruik. Naast de normale uitvoering bestaat er ook een uitvoering voor extra grote druk of extra grote capaciteit. Het type KZN is een slurry dompelpomp geschikt voor het verpompen van modder, slib, baggerslib, zand en bentoniet. De KB JS Pomp is daarentegen geschikt voor het verpompen van verontreinigd water, zand en lichte slurry. Beide pomptypes hebben een ingebouwde woelkop, speciale waaier van chroomstaal, bovenuitlaat voor een betere koeling en een dubbele pompmantel.

JS-Pump-slurry-KZN-Van-den-Borne
Vlakzuigers

Als vlakzuiger heeft JS Pump het type RSD400 met ingebouwde terugslagklep ter beschikking. Deze vlakzuiger dompelpomp met bovenuitlaat pompt weg tot 1mm en is geschikt voor schoon water.

JS Pump-RSD-250-vlakzuiger-Van-den-Borne
Accessoires

Naast een divers aanbod aan pompen, heeft JS Pumps ook verschillende guide rail sets beschikbaar. En met universele adapters zijn de guide rail sets geschikt voor iedere pomp. Deze adapters zijn te verkrijgen met binnendraad en DN aansluiting.

Klant worden bij Van den Borne?

Heeft u een bedrijf en wilt u graag JS Pompen verkopen? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op. 

Zakelijke klant worden
Levering via de vakhandel

Neem contact met ons op voor de vakhandel bij u in de buurt via telefoon +31 (0)40 - 201 68 66 of vul onderstaand formulier in.

Ik ben particulier
Terug naar het merkenoverzicht
Terug naar het merkenoverzicht