Carson kleppendozen (HDPE)

Kleppendozen van Carson worden gebruikt voor het huisvesten van beregeningsapperatuur zoals magneetkleppen, flowsensors, afsluitkragen, filters en drukregelaars. Leverbaar in verschillende soorten en maten, kunnen de kleppendozen van Carson voor elk karwei ingezet worden. Daarnaast is het mogelijk de Carson kleppendozen gemakkelijk aan te passen aan een bestaand netwerk door middel van standaardgereedschap. In tegenstelling tot de baksteen bakken, zijn de HDPE kleppendozen van Carson vorstbestendig.

Carson kleppendozen

Verkrijgbaar in een breed assortiment aan vormen en maten, maakt het gebruik van Carson kleppendozen geschikt voor iedere situatie. Of u nu op zoek bent naar rechthoekige of ronde kleppendozen, bij ons kunt u altijd een geschikte kleppendoos vinden. Zo zijn de kleppendozen van Carson bijvoorbeeld ook goedgekeurd voor omgevingen met een B125-classificatie voor in voetgangersgebieden of pakeergarages. Of u nu op zoek bent naar een bodemplaat met grasvulling,betonvulling of ijzer. Bent u op zoek naar specifieke producten van Carson? Van den Borne is uw totaalleverancier en onze medewerkers denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw project.

Carson kleppendozen

Modulaire STAKKA boxen

Op zoek naar het zware werk? De modulaire STAKKA boxen zijn opgeboud uit drie componenten: bodemplaat, ring en staalframe. Geschikt voor rijbanen en voetpad en gemaakt uit Polypropyleen, dat sterk en lichtgewicht is. De modulaire STAKKA boxen zijn geschikt voor omgevingen met een classifiactie tot D400 onder de EN124-norm.

STAKKA boxen

Uw Carson leverancier

Bent u op zoek naar een Carson-leverancier in de Benelux? Wilt u Carson verkopen aan uw klanten via een winkel of webshop of bent u installateur? Neem contact op met ons verkoopteam via onderstaande button, bel naar +31 (0)40 - 201 68 66 of mail naar info@vandenborne.nl.

Klant worden bij Van den Borne?

Heeft u een bedrijf en wilt u graag Carson producten verkopen? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.

Zakelijke klant worden
Levering via de vakhandel

Bent u consument? Neem contact met ons op voor de vakhandel bij u in de buurt via +31 (0)40 - 201 68 66 of vul het formulier in.

Ik ben particulier
Terug naar het merkenoverzicht
Terug naar het merkenoverzicht