Rain Bird | XFD Bovengrondse druppelslang

Voor het irrigeren van bodembedekking, dichte beplanting en hagen is de Rain Bird XFD drukgecompenseerde, bovengrondse druppelslang de juiste oplossing. Deze flexibele slang is snel en eenvoudig te installeren en door de dubbele laag bestendig tegen chemicaliën, UV-schade en algengroei.

Druppelaar ontwerp

Het ontwerp van de druppelaar zorgt voor een vaste afgifte en daarnaast voor een grotere betrouwbaarheid. 

XFD-druppelaar

Flexibiliteit

Het unieke materiaal waar de druppelslang van gemaakt is zorgt voor meer flexibiliteit. Dit maakt het mogelijk om strakkere bochten te maken en hoeven er minder knieën gebruikt te worden tijdens de installatie. Hierdoor is de installatie sneller en gemakkelijker.

XFD-flexibiliteit

Specificaties

  • Druk: 0,6 tot 4,0 bar
  • Afgifte: 2,3 ltr./uur of 3,5 ltr./uur
  • Temperatuur: Medium tot max. 38°C. ; omgeving tot max. 52°C
  • Aanbevolen filtratie: 125 micron
  • Rollengte: 50 meter en 100 meter

Toebehoren druppelslang

Speciaal voor de Rain Bird XF druppelslang serie heeft Rain Bird de 17mm XF fittingen ontworpen. Deze fittingen zijn ook geschikt voor de XFD bovengrondse druppelslang en de XFS ondergrondse druppelslang. Door een nieuw ontwerp zijn deze fittingen nu twee keer zo snel geïnstalleerd als andere fittingen. Bij installatie van de Rain Bird XF fittingen merkt u al gauw dat er minder kracht nodig is om de fittingen stevig te bevestigen. Dit zorgt ervoor dat uw hand minder snel vermoeid raakt en bespaart u tijd en geld.

Specificaties

  • Druk: 1,0 tot 3,5 bar. Bij gebruik van 4,1 bar zijn klemmen vereist
     

Vraag hier een offerte aan voor de XFD Ondergrondse druppelslang!


Velden met een (*) zijn verplicht.
Je gegevens worden versleuteld verzonden via een SSL-verbinding.

Klant worden bij Van den Borne?

Heeft u een bedrijf en wilt u graag Rain Bird producten verkopen? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op. 

Zakelijke klant worden
Levering via de vakhandel

Neem contact met ons op voor de vakhandel bij u in de buurt via telefoon +31 (0)40 - 201 68 66 of vul onderstaand formulier in.

Ik ben particulier