Het familiebedrijf

Geschiedenis
De firma Van den Borne werd in 1970 door de ouders van de huidige eigenaren opgericht. De gebroeders Van den Borne hebben diverse bedrijven in Nederland, België en Duitsland. Deze bedrijven zijn actief in verschillende branches.

Van den Borne is een technische groothandel op het gebied van pompen, (druk)leidingsystemen maar ook producten ten behoeve van beregeningssystemen en waterbehandeling. Van den Borne vertegenwoordigt een groot aantal kwaliteitsmerken. De kracht van ons bedrijf zit onder andere in het voorraadbeheer; 99% van de in de catalogus vermelde producten zijn op voorraad.

Ieder bedrijf dat actief is in onze sector kan via onze B2B webshop, e-mail, whatsapp en telefoon een bestelling plaatsen en deze enkele uren later komen afhalen of laten bezorgen via DHL of eigen vervoer. Uiteraard zijn onze producten ook via de regionale vakhandel verkrijgbaar. 

Van den Borne Valkenswaard nieuwbouw
Neem een kijkje in ons bedrijf!
Bekijk de bedrijfsvideo!
Nieuw bedrijfspand om snel uit voorraad te leveren en waar het prettig werken is

In januari 2019 is Van den Borne verhuisd van de Dragonder 6 naar een nieuw bedrijfspand aan de John F. Kennedylaan 79 op hetzelfde industrieterrein. Een nieuw bedrijfspand met als doel om snel uit voorraad te leveren met de mogelijkheid om nog uit te breiden in de toekomst. Het hele pand is voorzien van airconditioning en alle bureaus zijn geschikt om zowel zittend als staand te werken. Het magazijn (met vloerverwarming) is voorzien van drie laaddocks. Interne transportmiddelen zijn elektrisch. Een werkomgeving waar het prettig en ergonomisch werken is. 

Van den Borne - magazijn
Klimaatvriendelijk bedrijfspand

Het nieuwe bedrijfspand is een mooie blikvanger, geheel CO2-neutraal (geen gasmeter) met 908 zonnepanelen en meerdere warmtepompen. Het pand is voorzien van twee verticale groene wanden van tien meter hoog en 8 meter breed aan de voorzijde. 

Van den Borne Valkenswaard zonnepanelen Pure Solar