Van den Borne

Al ruim 50 jaar zijn wij de totaalleverancier en technisch adviseur op het gebied van pompen, leidingsystemen, beregening en waterbehandeling. Vanuit diverse bedrijven in West-Europa bieden wij een groot en kwalitatief hoogwaardig assortiment A-merken. Hiermee zijn wij de specialist voor professionele installateurs, e-tailers en lokale retailers actief in beregening en duurzaam watermanagement. Vanuit magazijnen in diverse landen, leveren wij direct uit voorraad. Als familiebedrijf investeert Van den Borne in duurzame relaties, waarbij betrouwbaarheid, vakkennis en partnership de uitgangspunten zijn. 

Het familiebedrijf

De firma Van den Borne werd in 1970 door de ouders van de huidige eigenaren opgericht. De gebroeders Van den Borne hebben diverse bedrijven in Nederland, België, Duitsland en Engeland. Deze bedrijven zijn actief in verschillende branches. Als familiebedrijf investeert Van den Borne in duurzame relaties, waarbij betrouwbaarheid en partnerschap de uitgangspunten zijn. 

Benieuwd hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij Van den Borne? Onze collega’s nemen je mee achter de schermen en laten je zien wie Van den Borne is.

Achter de schermen
Van den Borne personeel_uitgesneden

Uw A-merk leverancier

Als vertegenwoordiger van een groot aantal A-merken, bent u altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit. En dit maakt Van den Borne dé specialist voor installateurs en groothandels actief in beregening, pompen, sanitair, grondboringen, landbouwmechanisatie en stallenbouw.

Maar dat is niet alles, bij Van den Borne kunt u ook rekenen op een goede/all-in service. Door onze hoge voorraadpositie garanderen wij een hoge leveringsbetrouwbaarheid. Vanuit haar vestigingen in Nederland, Duitsland en Engeland (KAR UK), biedt Van den Borne een breed en kwalitatief hoogwaardig assortiment A-merken. Bovendien kunt u rekenen op een snelle en flexibele afhandeling van uw garantie door onze in-house serviceafdeling.

Bekijk onze merken

Klimaatvriendelijk Van den Borne

Bij Van den Borne staat verduurzaming van onze (werk)omgeving hoog op de agenda. Zo is ons bedrijfspand op een klimaatvriendelijke manier gebouwd, wordt ook ons nieuwe pand zo duurzaam mogelijk gerealiseerd en zetten we steeds meer stappen in het verminderen van papierverbruik.

Een ander belangrijk onderwerp welke centraal staat in onze duurzaamheidsstrategie, is water. Water is het hoofdingrediënt voor alle producten die wij leveren en daarom zetten wij bij Van den Borne maximaal in op duurzaam watermanagement.

Van den Borne Valkenswaard nieuwbouw

Adoptie Yambo de Afrikaanse savanneolifant olifant

Als symbool van verduurzaming, hebben we via Stichting Wildlife de Afrikaanse savanne-olifant “Yambo” geadopteerd. Er is uiteraard geen enkel ander dier dat zo symbool staat voor ons bedrijf en onze producten als de olifant: met “kracht” en "water” als belangrijkste gemeenschappelijke kernwoorden. Door de adoptie van Yambo steunen we Stichting Wildlife, die zich inzet voor de bescherming van bedreigde dier- en plantensoorten in zowel binnen- als buitenland.

Kom hier meer te weten over Yambo en Stichting Wildlife
Bekendmaking Yambo

Neem een kijkje in ons bedrijf!

Bekijk de bedrijfsvideo!
Terug
Terug