Het familiebedrijf

Geschiedenis
De firma Van den Borne werd in 1970 door de ouders van de huidige eigenaren opgericht. De gebroeders Van den Borne hebben diverse bedrijven zowel in Nederland, België en Duitsland. Echter deze bedrijven zijn actief in een totaal andere branche als Van den Borne.

Van den Borne is een technische groothandel op het gebied van pompen en (druk)leidingsystemen, alsook producten ten behoeve van beregeningssystemen en waterbehandeling. Wij vertegenwoordigen een groot aantal kwaliteitsmerken en hebben een modern magazijnsysteem. De kracht van ons bedrijf zit onder andere in het voorraadbeheer; 99% van de in de catalogus vermelde producten zijn op voorraad.

Ieder bedrijf dat actief is in onze sector kan via onze B2B webshop, e-mail, whatsapp en telefoon een bestelling plaatsen en deze enkele uren later komen afhalen of laten bezorgen via DHL of eigen vervoer. Uiteraard zijn onze producten ook via de regionale vakhandel verkrijgbaar. 

Van den Borne Valkenswaard nieuwbouw
Nieuw bedrijfspand om snel uit voorraad te leveren

Het hele pand is voorzien van airconditioning en alle bureaus zijn geschikt om zowel zittend als staand te werken. Het magazijn (met vloerverwarming) is voorzien van drie laaddocks. Interne transportmiddelen zijn elektrisch. Een werkomgeving waar het prettig en ergonomisch werken is. 

Van den Borne - magazijn
Klimaatvriendelijk bedrijfspand

Het nieuwe bedrijfspand is een mooie blikvanger, geheel CO2-neutraal (geen gasmeter) met 908 zonnepanelen en meerdere warmtepompen. Het pand is voorzien van twee verticale groene wanden van tien meter hoog en 8 meter breed aan de voorzijde. 

Van den Borne Valkenswaard zonnepanelen Pure Solar