Rain Bird | XQF druppelslang met 360° draaibare, voorgemonteerde druppelaars

De voorgefabriceerde Rain Bird XQF druppelslang is een snelle en flexibele oplossing in tegenstelling tot het zelf creëren van een druppelslang. Met de XQF druppelslang hoeft u niet meer te meten, snijden, lijmen en tapen, dit bespaart tijd en geld. 

Voorgemonteerde druppelaars

De voorgemonteerde druppelaars zijn 360° draaibaar en voorzien van een beschermingsring om zo schade te voorkomen en te zorgen voor een goede afdichting. Deze voorgemonteerde druppelaars bevinden zich om de 30cm. De XQF druppelslang is van hetzelfde materiaal gemaakt als de Rain Bird XF serie druppelslangen waardoor deze gemakkelijk uit te rollen is. Daarnaast zijn de druppelaars van de XQF hetzelfde ontworpen als de XF fittingen die ervoor zorgen dat er minder handkracht nodig is bij installatie. De Rain bird XQF druppelslang is verkrijgbaar in de maten ¾” en 1”.

Rain Bird XQF voorgemonteerde druppelaars - Van den Borne
Klant worden bij Van den Borne?

Heeft u een bedrijf en wilt u graag Rain Bird producten verkopen? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op. 

Zakelijke klant worden
Levering via de vakhandel

Neem contact met ons op voor de vakhandel bij u in de buurt via telefoon +31 (0)40 - 201 68 66 of vul onderstaand formulier in.

Ik ben particulier