Rain Bird | XFS Ondergrondse druppelslang

De nieuwste innovatie van Rain Bird is de XFS ondergrondse drukgecompenseerde druppelslang. Deze koperkleurige druppelslang bevat gepatenteerde Copper Shield-technologie. Deze technologie is een milieuvriendelijke oplossing om wortel ingroei te voorkomen zonder dat er agressieve chemicaliën aan te pas komen. Als de wortel het koper nadert worden er ionen vrijgegeven die zich aan de wortel binden en ervoor zorgen dat de wortel niet naar binnen groeit. Dit zorgt ervoor dat de druppelafgifte niet wordt beïnvloed.

Druppelaar ontwerp

Het ontwerp van de druppelaar zorgt voor een drukgecompenseerde afgifte om zo een consistente watertoevoer te garanderen. Daarnaast laten de grotere en bredere stroomkanalen vuil door in plaats van de watertoevoer te blokkeren. En als er dan toch vuil vast komt te zitten, zorgt de zelfreinigende functionaliteit ervoor dat gruis en puin op een snelle manier wordt verwijderd om een betrouwbare druppelafgifte te waarborgen.

Copper-Shield-Technology-XFS-druppelslang

Druppelafgifte

Bij de druppelafgifte zorgt capillaire werking ervoor dat het water door de grond in alle richtingen stroomt. Door een exacte druppelafgifte, vaste afstand tussen de druppelaars en zijdelingse druppelaars, zorgt deze Rain Bird XFS ondergrondse druppelslang ervoor dat de juiste hoeveelheid water zich verspreidt in uw tuin en de planten gezond blijven.

XFS-ondergronds

Flexibiliteit

Het gepatenteerde materiaal waarvan de druppelslang is gemaakt zorgt ervoor dat dit de meest flexibele druppelslang in de markt is. De slang is gemakkelijk te gebruiken en te installeren.

XFS-Flexibiliteit

Specificaties

  • Druk: 0,6 tot 4,0 bar
  • Afgifte: 1,6 ltr./uur, 2,3 ltr./uur en 3,5 ltr./uur
  • Temperatuur: Medium tot max. 38°C. ; omgeving tot max. 52°C
  • Aanbevolen filtratie: 125 micron
  • Rollengte: 100 meter

Toebehoren druppelslang

Speciaal voor de Rain Bird XF druppelslang serie heeft Rain Bird de 17mm XF fittingen ontworpen. Deze fittingen zijn ook geschikt voor de XFD bovengrondse druppelslang en de XFS ondergrondse druppelslang. Door een nieuw ontwerp zijn deze fittingen nu twee keer zo snel geïnstalleerd als andere fittingen. Bij installatie van de Rain Bird XF fittingen merkt u al gauw dat er minder kracht nodig is om de fittingen stevig te bevestigen. Dit zorgt ervoor dat uw hand minder snel vermoeid raakt en bespaart u tijd en geld.

Specificaties

  • Druk: 1,0 tot 3,5 bar. Bij gebruik van 4,1 bar zijn klemmen vereist
     

Vraag hier een offerte aan voor de XFS Ondergrondse druppelslang!


Velden met een (*) zijn verplicht.
Je gegevens worden versleuteld verzonden via een SSL-verbinding.

Klant worden bij Van den Borne?

Heeft u een bedrijf en wilt u graag Rain Bird producten verkopen? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op. 

Zakelijke klant worden
Levering via de vakhandel

Neem contact met ons op voor de vakhandel bij u in de buurt via telefoon +31 (0)40 - 201 68 66 of vul onderstaand formulier in.

Ik ben particulier