Uw totaalleverancier voor al uw beregeningsprojecten

Van den Borne biedt u een compleet assortiment voor de installatie van uw beregeningsprojecten. Van een kleinere tuin tot de grotere parken: bij ons bent u aan het juiste adres voor een vaktechnisch advies en een kwalitatief hoogwaardig totaalassortiment. Hiermee zijn wij de specialist voor professionele installateurs, e-tailers en lokale retailers actief in beregening en duurzaam watermanagement in de Benelux.

Onze contactgegevens

Assortimentsoverzicht

Index_hoofdstuk_05
Fonteinen en beluchters

Drijvende fonteinen, beluchters, vijverpompen en zwembadpompen.

Index_hoofdstuk_06
Filters, vlotters & elektro

Benzinemotoren, filters, terugstroombeveiligers en elektra.

Voor ieder project een passende oplossing

Of het nu gaat over een achtertuin, een uitgestrekt park of een gemeentelijke groenvoorziening, wij bieden een oplossing die voldoet aan iedere beregeningsbehoefte. Met een zowel breed als diep assortiment aan A-merken, bieden wij de kwaliteit waar u om vraagt. Zoals bijvoorbeeld met onze oplossingen voor duurzaam watermanagement met slimme timers, druppelirrigatie en zoneregelingstechnologieën, helpen we u en uw klanten het water op een slimme manier in te zetten.

Hoogwaardige dienstverlening

Met ons breed en diep assortiment A-merken, bent u altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit. Maar dat is niet alles! Bij Van den Borne ligt de focus op het leveren van hoogwaardige dienstverlening. Door ons optimale voorraadbeheer, heeft u uw producten snel in huis. Bovendien kunt u rekenen op een snelle en flexibele afhandeling van uw garantie door onze in-house serviceafdeling.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. 

Onze contactgegevens
Verkoopteams