Ervaar het verschil

Ruim 50 jaar is Van den Borne dé expert op het gebied van beregening en duurzaam watermanagement. Samen met Hunter Industries en onze partner-installateurs, bieden wij een gedegen advies, een kwalitatief hoogwaardig assortiment en installatie op maat voor de golfsector in de Benelux.

Onze contactgegevens

De perfecte golfbaan begint bij de juiste beregening

Bespeelbaarheid en waterefficiëntie gaan hand in hand als het aankomt op goed golfbaanbeheer. Gezond en bespeelbaar gras begint met een goed ontworpen beregeningssysteem van topniveau. Dit zorgt voor een maximale uniformiteit in de waterverdeling en is van cruciaal belang om prestaties van wereldklasse te garanderen. Ons complete assortiment biedt u een oplossing op maat: voor een perfecte beregening van uw golfbaan.

Beeld golf met logo

Hunter Industries

Hunter is een fabrikant van kwalitatief hoogwaardige producten voor de automatische beregening van golfbanen. Met de producten van Hunter Industries, wordt elke type golfbaan zo efficiënt en duurzaam mogelijk beregend.

Meer over Hunter Industries

Hunter golfrotors

Ons complete assortiment golfrotors biedt de beste oplossingen voor een maximale uniformiteit in de waterverdeling en de bodemvochtigheid. Of u nu kiest voor de nieuwste TTS-800 of de vertrouwde G-900 serie, voor elke type golfbaan biedt Hunter de perfecte rotor. 

Hunter golfrotor

Hunter Pilot® Command Center software

Met de “Pilot® Command Center” software van Hunter, kunt u sneller dan ooit hydraulisch veilige en efficiënte beregeningsplannen maken. Pilot ondersteunt u bij het beheer van duizenden individueel geregelde sproeiers. Vanaf één eenvoudig te navigeren scherm, kunt u dagelijks uw golfbaanberegening bedienen.

Hunter Pilot® Command Center software

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bent u benieuwd naar wat wij met de producten van Hunter Industries voor uw golfbaan kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Roland Jansen
Accountmanager Golf & Sport
T: +31 (0)6 23 07 17 25
E: r.jansen@vandenborne.nl

Roland_vrijstaand