Rain Bird | Automatische beregening

Als officieel importeur en dealer van Rain Bird beregeningsmaterialen in Nederland, België en Luxemburg kunnen wij als Van den Borne een compleet assortiment aanbieden voor beregeninginstallaties. Rain Bird is sinds 1933 actief met het leveren van kwaliteitsproducten die gemakkelijk in gebruik te nemen zijn. Deze systemen zorgen ervoor dat er zo efficiënt mogelijk omgegaan wordt gegaan met het waterverbruik. Of u nu op zoek bent naar een toepassing van (automatische) beregeningsinstallaties voor tuinberegening. Of het grotere werk zoals sportvelden, golfbanen, parken of landbouw. 

Het assortiment van Rain Bird bestaat o.a. uit beregeningsautomaten, nevelaars, turbine sproeiers, druppelaars, kleppen, druppelslangen, micro-irrigatie, micro-sproeiers. Wij als Van den Borne zijn hierin de allround leverancier voor al uw projecten.

Rain Bird beregeningsautomaten

Het assortiment van Rain Bird bestaat o.a. uit beregeningsautomaten, nevelaars, turbine sproeiers, druppelaars, kleppen, druppelslangen, micro-irrigatie, micro-sproeiers. Wij als Van den Borne zijn hierin de allround leverancier voor al uw projecten.

Rain Bird - Beregeningsautomaten - ESP-TM2 automaten
Rain Bird sproeiers

Van den Borne levert beregeningscomputers voor indoor en outdoor gebruik. Leverbaar voor meerdere stations en leverbaar met o.a. wifi, 3G/4G, bluetooth en uit te breiden met verschillende opties zoals regensensoren etc maar ook in 230V/24 volt uitvoering of 9V batterijuitvoering.


 

Rain Bird - Sproeiers - 1800 Series
Rain Bird micro-irrigatie

Micro irrigatie kan voor meerdere toepassingen worden gebruikt. Bijvoorbeeld voor fruittelers maar ook beregening in kleinere tuinen, balkons, dakterrassen en taluds (veel hoogteverschillen). Voor micro irrigatie levert Rain Bird specifieke magneetkleppen.

 

Rain Bird - Micro irrigatie - Xeri-Bird
Rain Bird magneetkleppen

Rain Bird levert verschillende soorten magneetkleppen. Een Rain Bird magneetklep wordt aangesloten op een Rain Bird beregeningscomputer door middel van stroomdraad. De beregeningscomputer zorgt ervoor dat er stroom op de magneetklap staat en dat er daardoor water naar de sproeier kan stromen.

 

Rain Bird - Magneetkleppen - 100-HV
Rain Bird druppelslang

Van den Borne heeft verschillende Rain Bird druppelslangen in het assortiment waaronder de XFS ondergrondse druppelslang, de XFD bovengrondse druppelslang en de XQF voorgemonteerde druppelslang. Met een druppelslang kan het waterverbruik wel tot 70% worden gereduceerd in vergelijking met traditionele sproeiers.

Rain Bird - Druppelslang - XF SDI Ondergrondse druppelslang
Van den Borne is importeur en dealer voor Nederland, België en Luxemburg

Zoekt u een Rain Bird leverancier in de Benelux? Wilt u Rain Bird verkopen aan uw klanten via een winkel, webshop of bent u installateur? Neem contact op met Van den Borne in Valkenswaard: +31 (0)40 - 201 68 66 of mail naar info@vandenborne.nl

Rain Bird 5004 Plus sproeier
Klant worden bij Van den Borne?

Heeft u een bedrijf en wilt u graag Rain Bird producten verkopen? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.

Zakelijke klant worden
Levering via de vakhandel

Bent u consument? Neem contact met ons op voor de vakhandel bij u in de buurt via +31 (0)40 - 201 68 66 of vul het formulier in. 

Ik ben particulier