Eveline Gerbranda - Trade Marketeer

Eveline is als Trade Marketeer de schakel tussen onze leveranciers en Van den Borne. Haar rol is het zo perfect mogelijk positioneren van onze producten.

Wat is je functie bij Van den Borne en wat houdt dat dan precies in?

Mijn functie bij Van den Borne is Trade Marketeer. Bij Van den Borne vertegenwoordigen wij een groot aantal A-merk leveranciers. De producten van deze leveranciers verkopen wij weer aan onze B-to-B klanten. Als Trade Marketeer ben ik, op het gebied van marketing, de schakel tussen onze leveranciers en ons bedrijf. Als Trade Marketeer is het belangrijk onze producten op een juiste manier te positioneren per land, per kanaal en voor een specifieke klantengroep. Een goed voorbeeld hiervan zijn nieuwe producten. Wanneer er een nieuw product op de markt komt, zorg ik ervoor dat deze op de juiste manier in de markt wordt gezet. Middelen hiervoor zijn bijvoorbeeld het inzetten van promotie-acties, communicatie richting onze klanten, het faciliteren van verkoopondersteunende materialen en het monitoren van de verkoop. 

Eveline_website-1000x1000

Wat wil je graag bereiken met deze functie?

Ik vind het erg leuk om een commerciële toegevoegde waarde te leveren aan onze leveranciers, onze klanten en mijn collega’s. Dit draagt uiteindelijk bij aan een optimale verkoop, wat uiteindelijk het overkoepelende doel van ons bedrijf ondersteund.

Hoe ben je bij Van den Borne terechtgekomen?

Ik woon zelf in Valkenswaard en het pand met de mooie olifant viel mij elke keer op wanneer ik er langsreed. Keer op keer dacht ik; dat zal vast een mooi bedrijf zijn om voor te werken. En toen er een voor mij passende vacature beschikbaar kwam, wist ik dat ik deze kans niet moest laten lopen. Solliciteren dus! En zo doende!

Wat vind je leuk aan Van den Borne?

Het leukste aan werken bij Van den Borne is dat het een dynamisch bedrijf is: een bedrijf in ontwikkeling. Er is veel ruimte voor eigen initiatief dus elke dag brengt weer wat nieuws. Bovendien werken we hier met korte lijntjes, wat betekent dat je snel schakelt met verschillende mensen en afdelingen. Iedereen neemt de moeite elkaar te helpen en te ondersteunen waar nodig. Dat vind ik persoonlijk erg belangrijk, want uiteindelijk werk je samen voor hetzelfde doel en heb je elkaar nodig.

Werk je vaak alleen of in een team?

In mijn functie werk ik bijna altijd in teamverband. Ik ben graag onder de mensen en dat is ook precies wat ik leuk vind in mijn functie. Ik werk samen met mijn collega’s van onze marketing-, inkoop- en verkoopafdeling, maar ik heb uiteraard ook contact met onze leveranciers. Een hele diverse functie dus.

Hoelang ben je werkzaam bij VDB?

Ik ben sinds januari 2023 werkzaam bij Van den Borne, dus ik leer nog elke dag.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Ik heb altijd een marketingfunctie geambieerd, maar heb eerst drieënhalf jaar als accountmanager in de buitendienst gewerkt. Dat was uiteindelijk een hele leerzame periode waarvan ik nog steeds profijt heb. Ervaring aan verkoopzijde is erg belangrijk in een marketing gerelateerde functie. In de afgelopen 14 jaar heb ik vervolgens verschillende marketingfuncties vervuld voor verschillende bedrijven. Het werken voor bedrijven met een fysiek product, heeft voor mij altijd de voorkeur gehad.

Zou je Van den Borne aanraden bij je omgeving?

Ja, natuurlijk! Het is een groeiend bedrijf waar je nog een hoop kan toevoegen. Er wordt hard gewerkt, maar er wordt zeker ook tijd gemaakt voor een goede grap. Een paar keer per jaar worden er gezellige uitjes geregeld waar je weer eens op een andere manier met je collega’s in contact komt. Dat maakt het voor mij een leuk bedrijf om voor te werken. 

Werken bij Van den Borne?

Wil jij samenwerken met collega's zoals Eveline? Bekijk dan onze vacatures!

Naar vacatures

Terug

Terug