Van den Borne adopteert olifant Yambo, en levert een bijdrage aan Stichting Wildlife

03-05-23

Bij Van den Borne staat verduurzaming van onze (werk)omgeving hoog op de agenda. Zo is ons bedrijfspand op een klimaatvriendelijke manier gebouwd, wordt ook ons nieuwe pand zo duurzaam mogelijk gerealiseerd en zetten we steeds meer stappen in het verminderen van papierverbruik.

Een ander belangrijke onderwerp welke centraal staat in onze duurzaamheidsstrategie, is water. Water is het hoofdingrediënt voor alle producten die wij leveren en daarom zetten wij bij Van den Borne maximaal in op duurzaam watermanagement.

Yambo de olifant

Als symbool van deze verduurzaming, hebben we via Stichting Wildlife de Afrikaanse savanne-olifant “Yambo” geadopteerd. Er is uiteraard geen enkel ander dier dat zo symbool staat voor ons bedrijf en onze producten als de olifant: met “kracht” en "water” als belangrijkste gemeenschappelijke kernwoorden.

Door de adoptie van Yambo steunen we Stichting Wildlife, die zich inzet voor de bescherming van bedreigde dier- en plantensoorten in zowel binnen- als buitenland.

Yambo

Bekendmaking adoptie Yambo, Safaripark Beekse Bergen

Vrijdag 21 april 2023 is de adoptie van “onze” Yambo officieel bekend gemaakt in Safaripark Beekse Bergen. Trots delen we dit moment graag met u!

Jelle van Geel, Algemeen Directeur Van den Borne / Ilse Schoutens, Ranger Safaripark Beekse Bergen

Bekendmaking Yambo

Yambo in de Safaripark Beekse Bergen

Yambo is ongeveer 2 jaar geleden naar Safaripark Beekse Bergen gekomen. Deze Afrikaanse savanneolifant is een stier van 19 jaar oud en is gemakkelijk te herkennen tussen de andere olifanten: hij heeft namelijk maar één slagtand.

Wilt u nog meer weten over “onze” Yambo?

Lees meer over Yambo
Yambo 2

Stichting Wildlife

Heeft u interesse in Stichting Wildlife en waar zij als organisatie voor staan?

Lees meer over Stichting Wildlife
Stichting Wildlife
Terug naar het nieuwsoverzicht
Terug naar het nieuwsoverzicht