Rain Bird XFS en XFD druppelslangen

Wellicht wist u het al, maar Van den Borne heeft verschillende Rain Bird druppelslangen in het assortiment waaronder de XFS Ondergrondse druppelslang en de XFD Bovengrondse druppelslang. Met een druppelslang kan het waterverbruik tot wel 70% worden gereduceerd in vergelijking met traditionele sproeiers.

12-10-2021

Rain Bird XFS Ondergrondse druppelslang

De nieuwste innovatie van Rain Bird is de XFS Ondergrondse drukgecompenseerde druppelslang. Deze koperkleurige druppelslang bevat gepatenteerde Copper Shield-technologie, een milieuvriendelijke oplossing om wortel ingroei te voorkomen zonder dat er agressieve chemicaliën aan te pas komen.

Wilt u meer te weten komen over de voordelen van de XFS Ondergrondse druppelslang? Klik dan op de onderstaande kop en bekijk o.a. de video.

Naar de video
XFS 100 Ft Coil - vrijstaand
Rain Bird XFD Bovengrondse druppelslang

Voor het irrigeren van bodembedekking, dichte beplanting en hagen is de Rain Bird XFD drukgecompenseerde, bovengrondse druppelslang de juiste oplossing. Deze flexibele slang is snel en eenvoudig te installeren en door de dubbele laag bestendig tegen chemicaliën, UV-schade en algengroei.

Kom meer te weten over de XFD Bovengrondse druppelslang via de onderstaande knop.

Lees meer
XFD-druppelslang-vrijstaand
Terug naar het nieuwsoverzicht
Terug naar het nieuwsoverzicht