Solem | Automatische beregening

Solem biedt controllers, sensors en geavanceerde oplossingen voor efficiënt watergebruik voor tuinen, parken en de land- en tuinbouwsector. Met een focus op technologische vooruitgang, streven ze ernaar om duurzame en geautomatiseerde beregeningsoplossingen te leveren. Deze leveren niet alleen een waterbesparing op, maar dragen daardoor ook bij aan een hoger rendement in o.a. de landbouwsector.

Naar onze catalogus

Solem Controllers

Solem controllers (beregeningsautomaten) bieden geavanceerde beregeningsoplossingen die precisie en efficiëntie in waterbeheer mogelijk maken. Deze geautomatiseerde systemen bieden gebruikers de controle over de beregeningsprocessen, waardoor ze de watertoevoer nauwkeurig kunnen afstemmen op de behoeften van hun planten. Solem's technologisch geavanceerde controllers zijn gebruiksvriendelijk en zijn uitgerust met o.a. programmeerbare timers. Ook kan men met deze controllers een aantal sensors aansturen, waaronder een geavanceerd weerstation. De controllers en sensors zijn te koppelen via 4G en WiFi gestuurde gateways.

Solem biedt controllers op basis van LoRa en/of Bluetooth. 

Schema SOLEM_EN

LoRa™

Een van die geavanceerde oplossingen is LoRa™. LoRa™ is een geavanceerd beregeningsysteem dat gebruikmaakt van “Long Range Low Power Radio Frequency Technology” (LoRaWAN). Deze innovatieve technologie stelt gebruikers in staat om op afstand hun beregeningssystemen te beheren. Met Solem LoRa™ kan men profiteren van een efficiënte en duurzame beregening, waarbij ze realtime gegevens ontvangen en controle hebben over het watergebruik. Het systeem biedt een intelligente oplossing voor het optimaliseren van waterbeheer in de landbouw en kan eenvoudig worden geïntegreerd.

Naar onze webshop

Solem Pompbesturing

Solem pompbesturing biedt geavanceerde oplossingen voor het beheren van waterpompsystemen, waardoor gebruikers nauwkeurige controle hebben over het pompproces. Deze technologisch geavanceerde systemen bieden zowel efficiëntie als gebruiksgemak en zijn uitgerust met o.a. programmeerbare timers en sensortechnologie. Solem's pompbesturing draagt bij aan een geoptimaliseerd en energiezuinig pompsysteem, waardoor waterbronnen effectiever worden benut. Of het nu gaat om landbouw, tuinbouw of andere toepassingen, Solem pompbesturing biedt een intelligente en betrouwbare oplossing voor het beheer van waterpompen.

Naar onze webshop
Klant worden bij Van den Borne?

Heeft u een bedrijf en wilt u graag Solem producten verkopen? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.

Zakelijke klant worden
Levering via de vakhandel

Bent u consument? Neem contact met ons op voor de vakhandel bij u in de buurt via +31 (0)40 - 201 68 66 of vul het formulier in. 

Ik ben particulier
Terug naar het merkenoverzicht
Terug naar het merkenoverzicht