Drukfittingen
Beregening
Waterpompen
Beregening
Fonteinen
54084986
Sprinkler
Beregeningssysteem

Vyrsa sproeiers

Vyrsa sproeiers

Van den Borne levert ruim tientallen jaren sproeiers van het Spaanse merk Vyrsa voor de zakelijke markt. Vyrsa levert sproeiers die vooral geschikt zijn voor gewasberegening en nachtvorst beveiligingsproeiers. Van den Borne levert een geselecteerd assortiment van Vyrsa. Enkele varianten zijn verkrijgbaar als kanon sectorsproeier met DN80 flensaansluiting met of zonder straalbreker.

Vyrsa  sectorsproeier

De sectorsproeier van Vyrsa is een bekende klepelsproeier voor beregening van onder andere de bloementeelt, landbouw, kassen maar ook grotere tuinen en siertuinen. De sectorsproeier wordt ook wel eens de tiksproeier genoemd. De straalbreker en de straalvernevelaar zorgen voor een gelijkmatige verdeling van het water. Door de nevel ontstaat er geen schade aan jonge gewassen.


Vyrsa sectorsproeier instellen

De Vyrsa sectorsproeier is eenvoudig in te stellen. Een gedeeltelijke cirkel of een volle cirkel sproeier. Instellen gaat via de RVS ringen die verstelbaar is.


Vyrsa sproeibereik

Er zijn verschillende sproeiers verkrijgbaar. Afhankelijk van werkdruk, bereik en waterafgifte biedt Vyrsa een specifieke sectorsproeier. Informeer bij Van den Borne welke u moet hebben.


Vyrsa regentiesproeier

Een regentiesproeier kenmerkt zich door een messing klepelsproeier die full circle beregent dus 360 graden rond. Een gedeelte besproeien is niet mogelijk. De regentiesproeier wordt vaak gebruikt bij beregening van sportvelden en weilanden.

Vyrsa messing sproeier

Een groot gedeelte van de sectorsproeiers zijn uitgevoerd in messing.

 

Vyrsa kunststof sproeier

Een klein gedeelte van de sectorsproeiers is gefabriceerd van kunststof.

 

Vyrsa sproeitabel

Neem contact op voor de sproeitabellen en nozzles om te bepalen wat u nodig heeft. Of bekijk hoofdstuk 8 in de prijslijst.

Zoekt u een zakelijke leverancier voor messing klepel sproeiers?

Vul het onderstaande formulier in en stel uw vraag of word direct klant!

Van den Borne B.V. 

John F. Kennedylaan 79
5555 XC Valkenswaard

Nederland

T  +31 (0)40 - 201 68 66
F  +31 (0)40 - 201 79 27
E  info@vandenborne.nl

Openingstijden:
Ma. t/m vr. 08:00 - 12:00 & 12:30 - 17:30
Za.: 09:00 - 12:00

Route