Blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

01-05-23

In een steeds sneller ontwikkelende wereld is het in onze branche van groot belang goed op de hoogte te zijn van de laatste technische ontwikkelingen. Met ruim 50 jaar ervaring als totaalleverancier en technisch adviseur van kwalitatief hoogwaardige producten, is Van den Borne dé expert. Als geen ander hebben wij de specialistische kennis in huis om uw know-how te vergroten.

Met de Technical Newsflash informeren wij u periodiek over de nieuwste ontwikkelingen. Zo kunt u altijd uw apparatuur en systemen op de juiste manier adviseren en installeren bij uw klanten en speelt u snel in op nieuwste technische ontwikkelingen. Wilt u de Technical Newsflash ook ontvangen? Meld u hieronder dan aan!

Meld u hier aan!

Deze keer in de schijnwerpers!

In deze allereerste Technical Newsflash brengen wij de Rain Bird LXME2 en de Rain Bird FG100 bij u onder de aandacht.

In de schijnwerpers!
Rain Bird LXME2

De Rain Bird LXME2 controller is de verbeterde versie van de populaire Rain Bird LXME-serie. De LXME2 biedt 40 programma's, een groot lcd-scherm met achtergrond verlichting, vereenvoudigde programmering en extra connectiviteitsopties.

Rain Bird ESP-LXME2
NIEUW: Rain Bird FG100

De betaalbare Rain Bird FG100 Flow Sensor beschermt het beregeningsysteem tegen lekken of breuken en verhindert dure beschadigingen. Het gepatenteerde ontwerp maakt de FG100 bestand tegen hoge temperaturen die worden veroorzaakt tijdens het winterklaar maken (uitblazen) van de beregeningsystemen.

Rain Bird FG100
Terug naar het nieuwsoverzicht
Terug naar het nieuwsoverzicht