Technical Newsflash

In een steeds sneller ontwikkelende wereld is het in onze branche van groot belang goed op de hoogte te zijn van de laatste technische ontwikkelingen. Met ruim 50 jaar ervaring als totaalleverancier en technisch adviseur van kwalitatief hoogwaardige producten, is Van den Borne dé expert. Als geen ander hebben wij de specialistische kennis in huis om uw know-how te vergroten. 

Met de Technical Newsflash informeren wij u periodiek over de nieuwste ontwikkelingen. Zo kunt u altijd uw apparatuur en systemen op de juiste manier adviseren en installeren bij uw klanten en speelt u snel in op nieuwste technische ontwikkelingen.

Blijf op de hoogte van de nieuwste producten en technologieën! Meld u hier aan voor onze periodieke Technical Newsflash.

Meld u aan!

In de schijnwerpers!

Rain Bird ESP-LXME2
Rain Bird LXME2

21-03-23

De Rain Bird LXME2 controller is de verbeterde versie van de populaire Rain Bird LXME-serie. De LXME2 biedt 40 programma's, een groot lcd-scherm met achtergrond verlichting, vereenvoudigde programmering en extra connectiviteitsopties.

Rain Bird FG100
NIEUW: Rain Bird FG100

21-03-2023

De betaalbare Rain Bird FG100 Flow Sensor beschermt het beregeningsysteem tegen lekken of breuken en verhindert dure beschadigingen. Het gepatenteerde ontwerp maakt de FG100 bestand tegen hoge temperaturen die worden veroorzaakt tijdens het winterklaar maken (uitblazen) van de beregeningsystemen.

Rain Bird RC2 controller
NIEUW: Rain Bird RC2 Controller

26-04-23

Voor een perfecte beregening van uw residentiële en commerciële projecten, bent u bij Van den Borne aan het juiste adres. De nieuwste aanwinst op dit gebied is de Rain Bird RC2 Controller.

Interesse in één van de bovenstaande producten?

Neem dan contact op met uw eigen verkoopteam.

Stel een vraag

Meld u hier aan voor de Technical Newsflash!


Velden met een (*) zijn verplicht.
Je gegevens worden versleuteld verzonden via een SSL-verbinding.