Service

Van den Borne heeft een procedure ontwikkeld om een garantie of reparatie aanvraag zo soepel mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben we enkele gegevens van u nodig, die uiteraard zorgvuldig worden verwerkt. Door het garantie-/reparatieformulier op deze pagina te downloaden en volledig in te vullen zorgt u ervoor dat uw aanvraag snel en vakkundig wordt uitgevoerd.​

Indien gewenst kunt u het formulier digitaal invullen door gebruik te maken van de invulvelden, maar u dient het formulier te alle tijden uit te printen (garantie-/reparatieformulieren per mail worden niet in behandeling genomen). U kunt het formulier natuurlijk ook printen en handmatig invullen. Het geprinte formulier dient daarna te worden bijgevoegd bij het te versturen artikel. Zonder dit formulier kunnen wij uw reparatie niet in behandeling nemen.

Dit formulier dient u samen met het artikel op eigen kosten naar het onderstaande adres te sturen:

 

Van den Borne B.V.
T.a.v. Service afdeling
John F. Kennedylaan 79
NL-5555 XC Valkenswaard
Nederland​

 

Mocht u vragen hebben betreft het aanvragen van een garantie of reparatie dan kunt u contact opnemen via telefoon +31 (0)40 - 201 68 66.

Download formulier
Ik heb een technische vraag

Omschrijf uw vraag zo uitgebreid mogelijk. Noem bijvoorbeeld het merk, type, bouwjaar, uitvoering, toepassing etc. zodat wij u goed kunnen helpen.


Velden met een (*) zijn verplicht.
Je gegevens worden versleuteld verzonden via een SSL-verbinding.

Terug naar Klantenservice

Terug naar Klantenservice