Drukfittingen
Beregening
Waterpompen
Beregening
Fonteinen
54084986
Sprinkler
Beregeningssysteem

GrainPlastics

Van den Borne is leverancier van GrainPlastics producten voor de zakelijke markt. GrainPlastics is producent van kunststof leidingsystemen gemaakt van de grondstoffen PE en PP. PE en PP zijn kwalitatief hoogwaardig en beide 100% recyclebaar. GrainPlastics produceert de geribbelde en gladwandige leidingen voor onder andere water, elektra, riolering en gassystemen. Vaak worden deze geproduceerd uit HDPE en LDPE, flexibele drainage uit hergebruikt HDPE.
 

Kabelbescherming PE dubbelwandig
GrainDuct is de bekende rode kabelbeschermingsbuis die leverbaar is in meerdere maten, op rollen van 25 of 50 meter en starre lengten van 6 meter. Alle uitvoeringen zijn voorzien van een klikmof en de rollen met een trekdraad. Bij toepassing van afdichtingsringen is het systeem waterdicht conform de IP67 norm. 

PE Leidingen LDPE
De PE leiding wordt gefabriceerd uit PE40, ook wel LDPE of ZPE genoemd  en zijn leverbaar in meerdere maten. Verkrijgbaar op rol, haspel of lengte. Eventueel voorzien van Kiwa en WRAS PE40 certificaat.  

 

PE leidingen HDPE
Deze PE leiding wordt gefabriceerd uit PE100 en is leverbaar in meerdere maten. Verkrijgbaar op rol, haspel of lengte. Voorzien van Kiwa, KOMO of Gastec / H2 certificaat.

 

Drainagebuis
De PE drainagebuis van GrainPlastics is leverbaar in verschillende uitvoeringen. Bijvoorbeeld met PP450 of PP700 omhulling maar ook met kokosvezel, kunstgrasvezel, kous (nylon) of vlies (non-woven) omhulling. Bent u op zoek naar een andere variant, bijvoorbeeld een kale drainagebuis of landbouwdrainage? Vraag bij onze specialisten via onderstaand telefoonnummer of contactformulier.

 

Straatkolken
De straatkolken van GrainPlastics voeren het water van het wegdek af en functioneren tevens als controlepunt of verbindingspunt in het leidingsysteem. Voorbeelden van kolken zijn straatkolken, troittoirkolk of tegelpadkolk.
 
Putten
De drainageputten van GrainPlastics worden vaak aangesloten op een drainage-, doorspuit- of rioolaansluiting met manchet-mof of spie-stuk. Leverbaar in verschillende hoogtes en diameters. Kan desgewenst worden uitgevoerd met gietijzeren afdekking en detectieplaatjes.
 

Zoekt u iets anders gerelateerd aan bovenstaande producten? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het onderstaande formulier in.

Van den Borne B.V. 

John F. Kennedylaan 79
5555 XC Valkenswaard

Nederland

T  +31 (0)40 - 201 68 66
F  +31 (0)40 - 201 79 27
E  info@vandenborne.nl

Openingstijden:
Ma. t/m vr. 08:00 - 12:00 & 12:30 - 17:30
Za.: 09:00 - 12:00

Route