GrainPlastics | Kunststof leidingsystemen

Van den Borne is leverancier van GrainPlastics producten voor de zakelijke markt. GrainPlastics is producent van kunststof leidingsystemen gemaakt van de grondstoffen PE en PP. PE en PP zijn kwalitatief hoogwaardig en beide 100% recyclebaar. GrainPlastics produceert de geribbelde en gladwandige leidingen voor onder andere water, elektra, riolering en gassystemen. Vaak worden deze geproduceerd uit HDPE en LDPE, flexibele drainage uit hergebruikt HDPE.

Kabelbescherming PE dubbelwandig

GrainDuct is de bekende rode kabelbeschermingsbuis die leverbaar is in meerdere maten, op rollen van 25 of 50 meter en starre lengten van 6 meter. Alle uitvoeringen zijn voorzien van een klikmof en de rollen met een trekdraad. Bij toepassing van afdichtingsringen is het systeem waterdicht conform de IP67 norm. 

GrainPlastics-GrainDuct-Rol-Van-den-Borne
PE40 Leidingen LDPE

De PE leiding wordt gefabriceerd uit PE40, ook wel LDPE of ZPE genoemd  en zijn leverbaar in meerdere maten. Verkrijgbaar op rol, haspel of lengte. Eventueel voorzien van Kiwa en WRAS PE40 certificaat. 

GrainPlastics-pe-slang-Van-den-Borne
PE100 leidingen HDPE

Deze PE leiding wordt gefabriceerd uit PE100 en is leverbaar in meerdere maten. Verkrijgbaar op rol, haspel of lengte. Voorzien van Kiwa, KOMO of Gastec / H2 certificaat.

GrainPlastics-pe-slang-Van-den-Borne
Drainagebuis

De PE drainagebuis van GrainPlastics is leverbaar in verschillende uitvoeringen. Bijvoorbeeld met PP450 of PP700 omhulling maar ook met kokosvezel, kunstgrasvezel, kous (nylon) of vlies (non-woven) omhulling. Bent u op zoek naar een andere variant, bijvoorbeeld een kale drainagebuis of landbouwdrainage? Vraag het bij onze specialisten via onderstaand telefoonnummer of contactformulier.

GrainPlastics-PP450-Van-den-Borne
Straatkolken

De straatkolken van GrainPlastics voeren het water van het wegdek af en functioneren tevens als controlepunt of verbindingspunt in het leidingsysteem. Voorbeelden van kolken zijn straatkolken, troittoirkolk of tegelpadkolk.

Putten

De drainageputten van GrainPlastics worden vaak aangesloten op een drainage-, doorspuit- of rioolaansluiting met manchet-mof of spie-stuk. Leverbaar in verschillende hoogtes en diameters. Kan desgewenst worden uitgevoerd met gietijzeren afdekking en detectieplaatjes.

Klant worden bij Van den Borne?

Heeft u een bedrijf en wilt u graag GrainPlastics producten verkopen? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op. 

Zakelijke klant worden
Levering via de vakhandel

Neem contact met ons op voor de vakhandel bij u in de buurt via telefoon +31 (0)40 - 201 68 66 of vul onderstaand formulier in.

Ik ben particulier
Terug naar het merkenoverzicht
Terug naar het merkenoverzicht