Drukfittingen
Beregening
Waterpompen
Beregening
Fonteinen
54084986
Sprinkler
Beregeningssysteem

Putten boorbedrijven

Van den Borne beschikt over een breed assortiment producten voor putboorbedrijven zoals, (RVS)bronpompen van de merken Franklin Electric (E-tech) en Pedrollo. Maar daarnaast levert Van den Borne ook Wellmate druktanks, PVC buizen en filterbuizen voor putten boorbedrijven. Wilt u meer weten over ons assortiment? Raadpleeg dan hier de volledige catalogus.

Bronpompen van Pedrollo

Van het merk Pedrollo hebben wij bronpompen en hydrofoorgroepen beschikbaar die geschikt zijn voor het oppompen van bronwater. Van den Borne beschikt over Pedrollo bronpompen van 3” en 6”. Lees hier meer over het aanbod van onze Pedrollo pompen.

Bronpompen (RVS) van Franklin Electric en E-tech

Als u op zoek bent naar de wat grotere bronpompen kunt u ook bij ons terecht. Wij beschikken namelijk over Franklin Electric en E-tech bronpompen die beginnen vanaf de 4” en gaat tot en met de 10”. Voor meer informatie over Franklin Electric en E-tech kunt u hier terecht.

Drukverhogingstanks van Wellmate

De drukverhogingstanks van Wellmate zijn geschikt voor wateropslag maar ook voor drukverhoging. Het aanbod Welmate tanks bestaat bij Van den Borne o.a. uit de LP lage captieve luchttanks en het klassieke WM model. Meer informatie over Wellmate tanks kunt u hier vinden.

Filterbuizen

Van den Borne heeft verschillende soorten en maten filterbuis op voorraad met verschillende perforaties direct uit voorraad leverbaar. Voor meer informatie over de filterbuis kunt u hier terecht.

 

 

 

Blinde PVC buis

Van den Borne levert een uitgebreid assortiment blinde pvc buizen in de kleuren crème en grijs en in Kiwa maar ook de niet-Kiwa variant. Lees meer over onze PVC buizen.

Bent u specialist in boorputten en boorputinstallaties en ben u op zoek naar een leverancier en wilt u een offerte?

Route