Van den Borne haakt in op aanstaande geboorten olifantjes

Valkenswaard, 2023

Het Valkenswaardse bedrijf Van den Borne lanceert vandaag een campagne die inhaakt op de aanstaande geboorte van drie olifantjes in de Beekse Bergen. Van den Borne adopteerde eerder dit jaar mannetjesolifant Yambo, die de vader is van de drie kalfjes. Via de website olifants.nl kunnen deelnemers kans maken op een gratis kraamvisite. Zij moeten hiervoor het geboortegewicht van het eerste kalfje raden. De campagne is vanaf vandaag live.

Maak kans op gratis kraamvisite bij Yambo

Eerste kalfje verwacht

Yambo en moeder Punda verwachten hun eerste kalfje in de komende weken. Daarnaast verwacht Yambo de komende maanden nóg twee Afrikaanse olifantenkalfjes. Ook de dochters van moeder Punda, Pina-Nessi en Bonga zijn namelijk drachtig. Van den Borne zal voor deze aanstaande geboorten de actie opnieuw inzetten.

Olifants optie 2.3

Yambo en Van den Borne

Als symbool van de verduurzaming die ze dagelijks nastreeft, heeft Van den Borne via Stichting Wildlife de Afrikaanse savanne-olifant “Yambo” geadopteerd in maart van dit jaar. “Er is geen enkel ander dier dat zo symbool staat voor ons bedrijf en haar producten als de olifant: met “kracht” en & water” als belangrijkste gemeenschappelijke kernwoorden. Om meer mensen te laten genieten van de kalfjes, maakt Van den Borne het mogelijk om op kraamvisite te komen via deze spraakmakende activatie”, aldus Joris Brans van Van den Borne. “Veel mensen zullen het kalfje willen zien, verwachten wij. Samen met Yambo geven we mensen de kans op een gratis kaartje. Deze actie is voor de grootste fans van de olifantjes, vandaar de naam Olifants”, aldus Brans.

Over Van den Borne

Al ruim 50 jaar is Van den Borne de totaalleverancier en technisch adviseur op het gebied van pompen, leidingsystemen, beregening en waterbehandeling. Vanuit diverse bedrijven in West-Europa bieden zij een groot en kwalitatief hoogwaardig assortiment A-merken. Hiermee is Van den Borne de specialist voor professionele installateurs, e-tailers en lokale retailers actief in beregening en duurzaam watermanagement. De firma Van den Borne werd in 1970 door de ouders van de huidige eigenaren opgericht. De gebroeders Van den Borne hebben diverse bedrijven in Nederland, België, Duitsland en Engeland.

Voor meer informatie (niet voor publicatie):

Van den Borne BV

Joris Brans, Manager Sales & Marketing
Tel. Nr: +31 (0)40  201 68 66
Email: marketing@vandenborne.nl
Website: www.vandenborne.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht
Terug naar het nieuwsoverzicht