Vacature Alert!

22-02-24

Ben jij een gedreven en resultaatgerichte professional op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar twee enthousiaste Accountmanager Binnendienst om ons team te versterken!

Accountmanager Binnendienst

Stap binnen bij Van den Borne, dé marktleider in beregeningsinstallaties met een rijke historie. Als spil voor onze Belgische klanten, beheer je het volledige proces van aanvraag tot factuur, ondersteun je interne teams en accountmanagers, en bouw je sterke, langdurige relaties op. Met een proactieve houding en analytisch inzicht identificeer je commerciële kansen en adviseer je klanten op maat. Bij ons vind je niet alleen een uitdagende rol, maar ook een warme werkomgeving, een marktconform salaris en ruimte voor persoonlijke groei. Heb jij commerciële ervaring en een passie voor succes? Sluit je dan aan bij ons team en help onze klanten floreren!

Heb jij zin om deel uit te maken van ons team en een impact te maken in de wereld van beregeningsinstallaties? Stuur dan jouw CV met een overtuigende motivatiebrief naar Joris Brans: j.brans@vandenborne.nl of bekijk hier de volledige vacature op onze website.

Terug naar het nieuwsoverzicht
Terug naar het nieuwsoverzicht