Drukfittingen
Beregening
Waterpompen
Beregening
Fonteinen
54084986
Sprinkler
Beregeningssysteem

Franklin Electric

Als herkende technische leider in het produceren van systemen en componenten voor watertransport, bediend Franklin Electric klanten over de hele wereld op gebieden. Met toepassingen op het gebied van residentieel, commercieel, agrarisch, industrieel en gemeentelijk.

Franklin Electric pompsystemen

Franklin Electric biedt hoogwaardige pompsystemen voor dompelputten en oppervlaktetoepassingen. De dompelsystemen bestaan uit perfect passende componenten van motoren en pompen tot aandrijvingen en bedieningselementen om de efficiëntie, beveiliging en levensduur te verbeteren. Het motorenportfolio omvat ingekapselde en terugspoelbare motoren in het bereik van 0,25 kW tot 400 kW. Daarnaast biedt Franklin Electric een volledige productlijn aan van 4-inch motoren voor enkele en drie-fase spanningen en verschillende frequenties. Deze productlijn varieert tot grote dompelpompen maten tot 12”en 3300v.

Franklin Electric dompelpompen

De dompelpompen van Franklin Electric zijn leverbaar van 4 kW tot 110 kW. Deze dompelpompen zijn voorzien van bewezen componenten, bestand tegen de zwaarste omstandigheden en bieden superieure prestaties voor irrigatie, gemeenschapswatersystemen, water overdracht systemen, recirculatie en fabrieken.

Franklin Electric centrifugaalpompen

Franklin Electric’s multistage centrifugaalpompen aanbod omvat horizontale en verticale configuraties. Deze units zijn verkrijgbaar in diverse varianten (gietijzer, 304 roestvrijstaal en 316 roestvrijstaal) om aan uw specifieke toepassingseisen te voldoen. Deze units zijn beschikbaar tot 45 kW.

E-tech

Onder de merknaam E-Tech, is er een compleet assortiment van dompelbare roestvrijstalen pompen van 4 inch tot 10 inch, waaronder close-coupled 5 inch pompen. Bovendien zijn er verticale en horizontale Multistage pompen met geavanceerde technologie in termen van prestaties en efficiëntie. Het portfolio wordt aangevuld met het assortiment kleine drainage- en afvalwaterpompen.

Van den Borne is leverancier, distributeur en groothandel van Franklin Electric en E-tech

Bent u zakelijke gebruiker en wilt u graag Franklin Electric of E-tech inkopen? Neem dan contact met ons op en vul onderstaand formulier in.

Van den Borne B.V. 

John F. Kennedylaan 79
5555 XC Valkenswaard

Nederland

T  +31 (0)40 - 201 68 66
F  +31 (0)40 - 201 79 27
E  info@vandenborne.nl

Openingstijden:
Ma. t/m vr. 08:00 - 12:00 & 12:30 - 17:30
Za.: 09:00 - 12:00

Route