Ine Klokgieters

Als het eerste aanspreekpunt bij Van den Borne staat Ine iedereen met een glimlach te woord. Zij doet haar uiterste best om iedereen zo klantvriendelijk mogelijk te helpen en ervoor te zorgen dat klanten met een glimlach vertrekken.

Wat is je functie bij VDB en wat houdt dat dan precies in?

Mijn functie bij Van den Borne is receptioniste. Dit houdt in dat ik vaak het eerste aanspreekpunt ben, zowel telefonisch als fysiek. Het is mijn verantwoordelijkheid om onze klanten en leveranciers zo snel en correct mogelijk te woord te staan en hen vervolgens door te verbinden/ te verwijzen naar de juiste personen binnen onze organisatie.

Een ander onderdeel van mijn werkzaamheden is het verzorgen van bloemen of kaarten voor bijzondere gelegenheden. Tegenwoordig ondersteun ik ook de verkoop met verschillende werkzaamheden, zoals het invoeren van orders.

Ine_website-1000x1000

Wat wil je graag bereiken met deze functie?

De klantreis voor klanten zo prettig mogelijk te laten verlopen, zodat de klant/ leveranciers zo snel en zo goed mogelijk geholpen is. Ik wil ervoor zorgen dat de iedereen een zo prettig mogelijk contact heeft met Van den Borne en snel met zijn vraagstuk is geholpen.

Hoe leuk vind je het hier in deze functie?

Het leukste aan mijn functie is dat je met heel verschillende mensen in aanraking komt. Of het nu klanten, leveranciers of de verschillende afdelingen binnen Van den Borne zijn, het is nooit saai. Ik ben vaak het eerste telefonische of fysieke aanspreekpunt voor mensen die onze organisatie benaderen. Door vervolgens de juiste vragen te stellen, ontstaat er meer interactie aan de andere kant en kun je deze persoon beter helpen. Als mensen vervolgens tevreden zijn met het resultaat, maakt dat het werk extra leuk.

Hoe ben je bij Van den Borne terechtgekomen?

Vanaf ’97 heb ik als afdelingssecretaresse gewerkt bij een bedrijf in de CD en DVD-industrie. In deze branche was er toentertijd steeds minder vraag naar fysieke CD’s en DVD’s, waardoor het personeelsbestand van 300 medewerkers gereduceerd werd naar 6 medewerkers. Bij een van de laatste reorganisaties kon ook ik helaas niet meer blijven en ben ik bij Van den Borne gaan werken.

Werk je vaak alleen of in een team?

In mijn functie werk ik over het algemeen solistisch. Maar mijn werkplek is erg centraal gelegen, wat maakt dat er altijd veel mensen voorbij lopen, dus is het nooit saai! 

Wat vind je leuk aan Van den Borne?

Van den Borne is een groeiend bedrijf en staat nooit stil in de ontwikkelingen. Dit maakt het een leuk, dynamisch bedrijf om voor te werken. Daarnaast is het werken in een informele werksfeer met korte lijntjes ontzettend fijn. Maar het allerleukste blijft het contact met alle mensen die voorbijkomen.

Hoelang ben je werkzaam bij Van den Borne?

Sinds augustus 2019 ben ik voor 2 dagen in de week werkzaam bij Van den Borne als receptioniste. De overige dagen worden ingevuld door mijn mede-collega Ingrid.

Zou je Van den Borne aanraden bij je omgeving?

Jazeker! Het is een gezond en prettig bedrijf om voor te werken en dat is gewoon erg belangrijk.

Werken bij Van den Borne?

Wil jij samenwerken met collega's zoals Ine? Bekijk dan onze vacatures!

Naar vacatures

Terug

Terug