Drukfittingen
Beregening
Waterpompen
Beregening
Fonteinen
54084986
Sprinkler
Beregeningssysteem

Filterbuis pvc

Filterbuis pvc drukbuis vervaardigt uit KIWA buis

Van den Borne levert filterbuis voor diverse toepassingen waaronder voor putboringen voor de zakelijke markt. Een boorput wordt vaak gebruikt voor het beregenen van tuinen, landbouw, huishoudelijk gebruik maar ook voetbalvelden of industrie.

Toepassing pvc filterbuis

Op basis van nuttige boorgegevens zoals het aantal waterlagen, waterkwaliteit en debieten wordt geboord op een bepaalde diepte (afhankelijk van het aantal grondlagen). Dat wordt gedaan met spoelboren. Nadat de put is geboord worden en pvc stijgbuizen met sleuven (de filterbuis) in de boorput geplaatst. Deze sleuven of groeven zorgen ervoor dat er water door kan. De filterbuis wordt vervolgen omgestort met gekalibreerd zand met een kleistop om uiteindelijk de hogere lage af te sluiten. Daarna wordt de put zandvrij gemaakt.

Filterbuis met verschillende perforaties (ook sleuven of groeven genoemd)

De totale lengte van de buis is 5 meter (bij 40mm en 50mm lengte 4 meter). De filterbuis is leverbaar met diverse perforaties van 0,3mm t/m 0,8 mm. Andere perforaties zijn mogelijk, informeer naar de mogelijkheden. De filterbuis is voorzien van een aangevormde tromp.

 

Filterbuis met verschillende diameters

Van den Borne levert filterbuis met een diameter vanaf 32mm tot en met 400mm.  De meest gangbare filterbuizen hebben een diameter van 63mm tot en met 20m.

Filterbuis per lengte of per krat

Van den Borne levert filterbuis per lengte of per krat welke variëren van 35 meter tot 750 meter per krat. Uiteraard afhankelijk van de diameter. Informeer naar de mogelijkheden. 

Filterbuis voor de putboorbedrijven

Van den Borne levert vooral filterbuizen aan putboorbedrijven.

 

Bent u specialist in boorputten en boorputinstallaties en heeft u filtratiebuizen nodig?

Van den Borne is leverancier en groothandel in filterbuizen voor de zakelijke markt. Word klant of stel uw vraag via het onderstaande formulier.

Van den Borne B.V. 

John F. Kennedylaan 79
5555 XC Valkenswaard

Nederland

T  +31 (0)40 - 201 68 66
F  +31 (0)40 - 201 79 27
E  info@vandenborne.nl

Openingstijden:
Ma. t/m vr. 08:00 - 12:00 & 12:30 - 17:30
Za.: 09:00 - 12:00

Route