Drukfittingen
Beregening
Waterpompen
Beregening
Fonteinen
54084986
Sprinkler
Beregeningssysteem

Wellmate

Van den Borne is leverancier van drukverhogingstanks van Wellmate voor de zakelijke markt. Een Wellmate tank is een product van Pentair. De Wellmate drukverhogingstanks zijn geschikt voor wateropslag en drukverhoging.

Wellmate drukverhogingstanks

Van den Borne is leverancier van drukverhogingstanks van Wellmate. Een Wellmate tank is een product van Pentair. De Wellmate drukverhogingstanks zijn geschikt voor wateropslag en drukverhoging.

 

Wellmate LP – Lage captieve luchttanks

De LP serie is het standaard model met grootse prestatie en kleine afmetingen. De LP serie is een compacte druktank en ontworpen voor kruipruimtes, campers en kasten.


Wellmate WM – classic model

De WM serie heeft een corrosiebestendige composietconstructie, lager gewicht, behoeft weinig onderhoud en betreft hierdoor een goedkopere installatie.

Wellmate materiaal binnenbekleding

Van de binnenbekleding in polyethyleen met hoge dichtheid tot de met glasvezel omwikkelde en met epoxyhars afgedichte behuizing. Pentair Wellmate tanks bevatten geen staal en zullen dus niet roesten. Er is weinig onderhoud nodig.

 

Wellmate druktank bestellen?

Van den Borne is leverancier en technische groothandel en levert Pentair Welllmate druktanks voor de zakelijke markt direct uit voorraad.

Van den Borne B.V.

John F. Kennedylaan 79
5555 XC Valkenswaard

Netherlands

T  +31 (0)40 - 201 68 66
F  +31 (0)40 - 201 79 27
E  info@vandenborne.nl

Opening hours:
Mondays to Fridays 

08:00 - 12:00 & 12:30 - 17:30
 

Saturdays:  09:00 - 12:00

Route