Datum: 11-03-2021

Status: Open

VACATURE - Junior ICT specialist 

Hands-on in de breedte aan de slag als ICT-er? Bij ons kan dat! Bij THB Groep ontwikkel je je skills in het ICT vak en krijg je de ruimte om je in de breedte te bekwamen als ICT-er.

 

THB Groep bestaat uit een groot aantal bedrijven die actief zijn als technische groothandel in beregeningssystemen, pompen en drukleidingen, maar ook als producent en groothandel in  professionele hogedrukreinigers, voertuigwasinstallaties en floor cleaners. Dat doen we in Nederland, België, Duitsland en diverse exportlanden worldwide. Kijk maar eens op www.vandenborne.nl of www.dibo.com.

 

Door de grote variëteit aan bedrijven beschikken we over een uitbreide ICT infrastructuur, waarbij de  focus de laatste jaren op Cloud oplossingen ligt. Meer en meer is de aandacht ook op IT Security en IT Governance gericht.
Daarom zoeken we een hands-on ICT specialist voor ondersteuning van onze ICT afdeling. Iemand die van veel markten thuis is en het leuk vindt om in de breedte te werken. Het ene moment ben je bezig met het ondersteunen van eindgebruikers en het andere moment denk je na over informatiebeveiliging en het beheersbaar houden van de infrastructuur. En eigenlijk alles wat daar tussen zit zoals vervanging van systemen, het managen van ICT projecten, communicatie met IT leveranciers en partners etc.
Wil je in een leuk team werken en voel je je thuis in een dynamische omgeving, dan is deze baan echt iets voor jou. Wat houdt de functie in, welke systemen gebruiken we en hoe ziet ons ICT landschap er uit? 

Een greep uit de werkzaamheden:

 • Monitoren van de technische ICT infrastructuur 

 • Zorgen voor een zo hoog mogelijk uptime van onze IT systemen

 • Ondersteunen van eindgebruikers bij problemen en vragen over systemen

 • Uitdenken van verbeteringen om de klanttevredenheid te verbeteren

 • Coördineren en samenwerken met IT leveranciers en dienstverleners

 • Helpen bij de installatie en vervanging van onderdelen van de technische infrastructuur

 • Bijdragen aan de beheersbaarheid van ICT systemen en informatiebeveiliging 

 • Meedenken over de ICT strategie en uitvoering van ICT-projecten 

 

Ons ICT landschap
We werken met on-premisse netwerken met Server 2008R, Server 2016 en Server 2019, en gebruiken virtualisatiesoftware van VMWare. Veel toepassingen worden meer en meer omgezet naar Microsoft Azure Cloud. Dat geldt voor onze ERP systemen, Office365 en business intelligence toepassingen. Nieuwe ontwikkelingen die worden geïntroduceerd zijn bijvoorbeeld Sharepoint en software voor de servicedesk. Het afgelopen jaar zijn op verschillende vestigingen Microsoft Teams geïntroduceerd en heeft de uitrol plaats gevonden van software en hardware voor magazijnscanning.

 

We verwachten
Een (bijna) afgeronde ICT opleiding op HBO niveau is een vereiste. En kennis en ervaring met toepassingen en systemen uit ons ICT landschap vinden we belangrijk. Je bent servicegericht met goede communicatieve vaardigheden en leergierig. Kennis van het Engels en eventueel Duits is een pluspunt. Het is een brede functie dus snel omschakelen en meerdere rollen tegelijk vervullen moeten je liggen. Je vindt het prettig om zelfstandig te werken en je bent innovatief en creatief in het vinden van oplossingen. Sparren met collega’s doe je graag. Microsoft Teams kent geen geheimen voor je en als hulp ter plaatse nodig is, neem je de auto naar één van onze (buitenlandse) vestigingen in Arendonk (B), Wommelgem (B), Waardenburg (NL) of de uitvalsbasis Valkenswaard (NL). Ben je opgeleid tot Microsoft Certified Solution Associate Windows 10  (MCSA) dan sluit dat goed aan. En anders vragen we je deze cursus op onze kosten te volgen.

 

We bieden je:

 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

 • Een auto van de zaak na vaste aanstelling

 • Tijd om jezelf te ontwikkelen door het volgen van cursussen en opleidingen 

 • Een leuk hecht team met veel zelfstandigheid

 • Als uitvalsbasis onze locatie in Valkenswaard

 

Deze functie is prima geschikt voor een ICT-er met beperkte ervaring en die wil doorgroeien. Spreekt deze functie je aan, dan komen wij graag met jou in contact. Stuur ons je cv en motivatie. Voor vragen en informatie kan je contact opnemen met Ann Raeymaekers via onderstaande contactgegevens.

Solliciteer direct

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Contactgegevens:

THB Groep

De Haak 18

NL-5555 XK Valkenswaard

Nederland

E-mail: hrm@dibo.com