Drukfittingen
Beregening
Waterpompen
Beregening
Fonteinen
54084986
Sprinkler
Beregeningssysteem

Rain Bird

Als officieel importeur van Rain Bird beregeningsmaterialen kunnen wij als Van den Borne een compleet assortiment aanbieden voor beregeninginstallaties. Rain Bird is sinds 1933 actief met het leveren van kwaliteitsproducten die gemakkelijk in gebruik te nemen zijn. Deze systemen zorgen ervoor dat er zo efficiënt mogelijk omgegaan wordt gegaan met het waterverbruik. Of u nu op zoek bent naar een toepassing van (automatische) beregeningsinstallaties voor tuinberegening. Of het grotere werk zoals sportvelden, golfbanen, parken of landbouw. 

Het assortiment van Rain Bird bestaat o.a. uit beregeningsautomaten, nevelaars, turbine sproeiers, druppelaars, kleppen, druppelslangen, micro-irrigatie, micro-sproeiers. Wij als Van den Borne zijn hierin de allround leverancier voor al uw projecten.

Rain Bird beregeningsautomaten

Van den Borne levert beregeningscomputers voor indoor en outdoor gebruik. Leverbaar voor meerdere stations en leverbaar met o.a. wifi, 3G/4G, bluetooth en uit te breiden met verschillende opties zoals regensensoren etc maar ook in 230V/24 volt uitvoering of 9V batterijuitvoering.

Levering via de vakhandel. 

Neem contact met ons op voor de vakhandel bij u in de buurt via telefoon +31 (0)40 - 201 68 66 of vul onderstaand formulier in.

Rain Bird sproeiers

Rain Bird levert een uitgebreid assortiment sproeiers voor tuinberegening maar ook voor sportvelden en golfbanen.  Afhankelijk van de oppervlakte en de waterdruk is er altijd wel een sproeier die het beste past.

Rain Bird micro irrigatie

Micro irrigatie kan voor meerdere toepassingen worden gebruikt. Bijvoorbeeld voor fruittelers maar ook beregening in kleinere tuinen, balkons, dakterrassen en taluds (veel hoogteverschillen). Voor micro irrigatie levert Rain Bird specifieke magneetkleppen.

Rain Bird magneetkleppen

Rain Bird levert verschillende soorten magneetkleppen. Een Rain Bird magneetklep wordt aangesloten op een Rain Bird beregeningscomputer door middel van stroomdraad. De beregeningscomputer zorgt ervoor dat er stroom op de magneetklap staat en dat er daardoor water naar de sproeier kan stromen.

Rain Bird druppelslang

Rain Bird levert verschillende druk gecompenseerde druppelslangen. Bijvoorbeeld de bruine Rain Bird druppelslang of de ondergrondse druppelslang bronskleurig.

Van den Borne B.V. 

John F. Kennedylaan 79
5555 XC Valkenswaard

Nederland

T  +31 (0)40 - 201 68 66
F  +31 (0)40 - 201 79 27
E  info@vandenborne.nl

Openingstijden:
Ma. t/m vr. 08:00 - 12:00 & 12:30 - 17:30
Za.: 09:00 - 12:00

Route