Drukfittingen
Beregening
Waterpompen
Beregening
Fonteinen
54084986
Sprinkler
Beregeningssysteem

Pipelife

Pipelife is één van de grootte producten van kunststof leidingsystemen in Europa. Zij ontwikkelen, produceren en leveren sinds 1947 een compleet en trendsettend programma.

Binnen- en buitenriolering

Met complete kunststof rioleringssystemen van Pipelife kunt u vertrouwen op een kwalitatief product. Kenmerkend voor deze systemen zijn o.a. de lange levensduur, hoge chemische resistentie, het complete programma en de gunstige prijs. Daarnaast beschikt Piplife over een ruim aanbod van producten waarmee vuil en hemelwater in of om huizen en bedrijfspanden kan worden afgevoerd.

Gas en water

Voor het aanleggen van gasleidingen biedt Pipelife een complete range oplossingen die voldoen aan de geldende normen van KIWA GASTEC. Naast gasleidingen biedt Pipelife ook een breed assortiment aan PE buizen met een diameter van 20mm tot 2500 millimeter.

Drainage

Pipelife levert verschillende complete leidingsystemen voor drainage waaronder Drainflex. De hoge kwaliteit, goede chemische resistentie, de eenvoudige verbindingstechnieken en de duurzaamheid zijn kenmerkend voor deze systemen.

Van den Borne is leverancier, distributeur en groothandel van PipeLife

Bent u zakelijke gebruiker en wilt u graag PipeLife inkopen? Neem dan contact met ons op en vul onderstaand formulier in.

Van den Borne B.V.

John F. Kennedylaan 79
5555 XC Valkenswaard

Pays-Bas

T  +31 (0)40 - 201 68 66
F  +31 (0)40 - 201 79 27
E  info@vandenborne.nl

Heures d'ouverture:

Du lundi au vendredi de

8h à 12h et de 12h30 à 17h30

​Samedi de 9h à 12h

Itinéraire