Drukfittingen
Beregening
Waterpompen
Beregening
Fonteinen
54084986
Sprinkler
Beregeningssysteem

Pedrollo pompen

Van den Borne is een technische groothandel en beschikt over een breed assortiment waterpompen, bronpompen, hydrofoorgroepen en dompelpompen van het merk Pedrollo. Pedrollo is marktleider in het produceren van kwalitatieve hoogstaande pompen voor toepassingen in de landbouwsector, industrie en de particuliersector (via een verkooppunt of installateur).

Toepassingen Pedrollo pompen

De meest voorkomende toeppassingen van Pedrollo pompen zijn het oppompen van grondwater of oppervlakte water voor bijvoorbeeld tuinen, parken, sportvelden en land- & tuinbouw. Met Pedrollo pompen is het gebruik van leidingwater niet meer nodig wat resulteert in geldbesparing.

Pedrollo waterpompen

Wij als Van den Borne leveren verschillende zelfaanzuigende niet-zelfaanzuigende en waterpompen van Petrollo. Het assortiment bestaat o.a. uit centrifugaalpompen, RVS pompen, meerwaaier pompen, geluidsarme multi-waaierpompen, dieselwaterpompen, verticale meertrapspompen. De  Pedrollo waterpompen zijn geschikt voor niet verontreinigd water, drinkwater en zeewater. Ook biedt Pedrollo industriële waterpompen aan en een range met een zeer laag geluidsniveau en energieverbruik. Deze laatste range is dan ook geschikt voor huishoudelijke toepassingen.  

Pedrollo hydrofoorgroepen

De categorie hydrofoorgroep herbergt verschillende Pedrollo producten zoals drukverhogingspompsets, frequentieregelingen en drukverhogingsinstallaties. Zo bestaat het assortiment uit zelfaanzuigende centrifugaalpompen met PRESFLO, hydrofoorgroepen met zelfaanzuigende centrifugaalpomp, frequentiegestuurde drukverhogingssets, drukverhogingsinstallaties, pompunits en pompen voor breektanksets.

Pedrollo bronpompen

Bij Van den Borne kunt u ook terecht voor Pedrollo bronpompen en Pedrollo aansluitkasten. Van den Borne levert o.a. losse hydraulische delen voor de bronpomp 4” en 6” en daarnaast ook losse motoren en aansluitkasten voor de 230v en 400v variant. Daarnaast leveren wij ook Pedrollo onderwaterpompen die geschikt zijn voor drinkwater en drinkwaterinstallaties.

Pedrollo dompelpompen

Het Pedrollo dompelpompen assortiment van Van den Borne bestaat uit Pedrollo pompputten, Pedrollo dompelpompen van 230v en 400v en Pedrollo niveauregelingen die geschikt zijn voor 230v of 400v. Pedrollo pompputten zijn beschikbaar in prefab en geschikt voor industriële en agrarische toepassingen.

Bekijk ons Pedrollo assortiment

Pedrollo is in verschillende hoofdstukken van onze catalogus terug te vinden.

Van den Borne is leverancier, distributeur en groothandel van Pedrollo

Heeft u een bedrijf en wilt u graag Pedrollo pompen inkopen? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het onderstaande formulier in.

 

Levering via de vakhandel

Neem contact met ons op voor een Pedrollo vakhandel bij u in de buurt. 

Van den Borne B.V. 

John F. Kennedylaan 79
5555 XC Valkenswaard

Nederland

T  +31 (0)40 - 201 68 66
F  +31 (0)40 - 201 79 27
E  info@vandenborne.nl

Openingstijden:
Ma. t/m vr. 08:00 - 12:00 & 12:30 - 17:30
Za.: 09:00 - 12:00

Route