Drukfittingen
Beregening
Waterpompen
Beregening
Fonteinen
54084986
Sprinkler
Beregeningssysteem

Otterbine

De producten van Otterbine zijn zo natuurlijke, energie efficiënte, veelzijdige, technologisch geavanceerde en gebruikersvriendelijke mogelijk ontwikkeld voor de behandeling van de waterkwaliteit. Hun aanpak is wetenschappelijk en hun producten worden onafhankelijk getest door een toegewijd team dat continu op zoek is naar verbetering en verfijning van de bestaande producten en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden over verschillende fronten.

Otterbine beluchters en fonteinen

Van achtertuinvijvers tot grote meren, Otterbine biedt een verscheidenheid aan beluchters en fonteinen om de waterkwaliteit te verbeteren zowel onder het oppervlakte als erboven. Wat ervoor zorgt dat de vissterfte verminderd. Gevonden op de wereldwijde golfbanen, bedrijfsparken en daarbuiten is het duidelijk dat Otterbine producten werken omdat hun klanten tevreden zijn.

Otterbine reuze fonteinen

Populair onder landschapsarchitecten zijn de Otterbine reuze fonteinen. De reuze fonteinen van Otterbine werken op ondiepe wateren en in combinatie met andere ontworpen functies. De Otterbine reuze fonteinen worden gekozen om hun schoonheid, veelzijdigheid, gebruiksgemak en kwaliteit.

Verlichting

Er zijn verschillende manieren waarop de Otterbine beluchters en fonteinsystemen verder uitgebreid kunnen worden. Dit omvat energie-efficiënte lage spanning LED en hoogspanningslichtsets, aangepaste power control centers en een assortiment van bijkomende onderdelen die bescherming bieden in ernstige aquatisch omstandigheden of andere unieke toepassingen.

Van den Borne is leverancier, distributeur en groothandel van Otterbine

Bent u bedrijf of installateur en wilt u graag Otterbine inkopen? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het onderstaande formulier in.

Van den Borne B.V. 

John F. Kennedylaan 79
5555 XC Valkenswaard

Nederland

T  +31 (0)40 - 201 68 66
F  +31 (0)40 - 201 79 27
E  info@vandenborne.nl

Openingstijden:
Ma. t/m vr. 08:00 - 12:00 & 12:30 - 17:30
Za.: 09:00 - 12:00

Route