Drukfittingen
Beregening
Waterpompen
Beregening
Fonteinen
54084986
Sprinkler
Beregeningssysteem

JS Pump

Met een uitgebreid assortiment dompelpompen heeft JS Pump een dompelpomp voor iedere situatie. Sinds 1974 levert JS Pump wereldwijd zeer betrouwbare kwaliteitspompen. Deze pompen worden ingezet in de meest zware omstandigheden en applicaties. JS pompen zijn een populaire keuze bij de aanleg of vervanging van pompsystemen in de industrie, land- en tuinbouw, aannemerij en grond-, weg- en waterbouw.

Afvalwater

JS Pump heeft vier modellen dompelpompen geschikt voor het verpompen van vervuild water. Het model type SV Vortex vuil water dompelpomp is geschikt voor het verpompen van vaste bestanddelen. Het type GS vergruizend is een vergruizende vuil water dompelpomp met Tungsten Carbide messen en snijringen. Het type SK versnijdend is een versnijdende vuil water dompelpomp met enkelkanaalswaaier wat ervoor zorgt dat het vloeistoffen met zachte bestandsdelen kan versnijden. Dit type is geschikt voor het verpompen van vuil water, mest, stro en fecaliën. Dit type is ook beschikbaar in een volledig uitgevoerde RVS316 variant. Deze staat bekend als de SDK versnijdend RVS316.

Drainage

Op het gebied van drainage heeft JS Pump een ruim assortiment van dompelpompen met de keuze uit zij-uitlaat en topuitlaat. De schoon water dompelpomp van het type JS Pump JS is geschikt voor het verpompen van schoon en licht verontreinigde vloeistoffen. Deze pomp is ook beschikbaar in een geheel RVS316 variant (Type JS RVS316). Deze schoon water dompelpomp is geschikt om schoon water, zeewater en chemicaliën te verpompen. Naast pompen met een zijuitlaat is het type RS een schoon water dompelpomp met topuitlaat. Deze dompelpomp is geschikt voor het verpompen van schoon- en vuil water met kleine hoeveelheden zand.

Slurry

De types KZN en KB van JS Pump zijn zeer krachtige en slijtvaste slurrypompen voor intensief gebruik. Naast de normale uitvoering bestaat er ook een uitvoering voor extra grote druk of extra grote capaciteit. Het type KZN is een slurry dompelpomp geschikt voor het verpompen van modder, slib, baggerslib, zand en bentoniet. De KB JS Pomp is daarentegen geschikt voor het verpompen van verontreinigd water, zand en lichte slurry. Beide pomptypes hebben een ingebouwde woelkop, speciale waaier van chroomstaal, bovenuitlaat voor een betere koeling en een dubbele pompmantel.

Vlakzuigers

Als vlakzuiger heeft JS Pump het type RSD400 met ingebouwde terugslagklep ter beschikking. Deze vlakzuiger dompelpomp met bovenuitlaat pompt weg tot 1mm en is geschikt voor schoon water.

Accessoires

Naast een divers aanbod aan pompen, heeft JS Pumps ook verschillende guide rail sets beschikbaar. En met universele adapters zijn de guide rail sets geschikt voor iedere pomp. Deze adapters zijn te verkrijgen met binnendraad en DN aansluiting.

Van den Borne is leverancier, distributeur en groothandel van JS Pump

Bent u zakelijke gebruiker en wilt u graag JS Pump inkopen? Neem dan contact met ons op en vul onderstaand formulier in.

Van den Borne B.V.

John F. Kennedylaan 79
5555 XC Valkenswaard

Pays-Bas

T  +31 (0)40 - 201 68 66
F  +31 (0)40 - 201 79 27
E  info@vandenborne.nl

Heures d'ouverture:

Du lundi au vendredi de

8h à 12h et de 12h30 à 17h30

​Samedi de 9h à 12h

Itinéraire