Drukfittingen
Beregening
Waterpompen
Beregening
Fonteinen
54084986
Sprinkler
Beregeningssysteem

Hunter

Een van de merken voor automatische beregeningsinstallaties die Van den Borne aanbied is Hunter Industries. Van den Borne is een technische groothandel. Hunter is een producent van hoogwaardige efficiënte oplossingen voor irrigatie op het gebied van golfbanen, residentiële en commerciële landschappen en met het oog op waterbesparing.

Hunter automatische beregening

Met een uitgebreid aanbod van (automatische) beregeningsproducten heeft Hunter voor elke klus een oplossing. Het assortiment van Hunter bestaat o.a. uit beregeningsautomaten, automatische beregening, regensensoren, micro-irrigatie.

Hunter golfbaanirrigatie

De producten van Hunter zorgen ervoor dat er gemiddeld 17% aan water bespaart kan worden op het gebied van golfbaan irrigatie. En daarnaast zorgt de gepatenteerde TTS-technologie ervoor dat elk bruikbaar element van de rotor via de bovenkant toegankelijk is. Mechanisch en elektrisch, groot en klein, je kunt bij elk onderdeel komen zonder het speeloppervlak te storen.

Hunter sportveldirrigatie

Voor het schoonmaken, koelen en het doorspoelen van synthetische sportvelden heeft Hunter het ST systeem ontwikkeld. Het ST-systeem biedt volledige toegang tot alle irrigatiecomponenten van bovenaf. Dit maakt onderhoud eenvoudig en het oppervlakte blijft intact, bespeelbaar en veilig.

Van den Borne is leverancier, importeur en groothandel van Hunter beregeningsproducten

Heeft u een bedrijf en wilt u graag Hunter producten verkopen? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het onderstaande formulier in. 

 

Levering via de vakhandel

Neem contact met ons op voor een Hunter vakhandel bij u in de buurt. 

Van den Borne B.V. 

John F. Kennedylaan 79
5555 XC Valkenswaard

Nederland

T  +31 (0)40 - 201 68 66
F  +31 (0)40 - 201 79 27
E  info@vandenborne.nl

Openingstijden:
Ma. t/m vr. 08:00 - 12:00 & 12:30 - 17:30
Za.: 09:00 - 12:00

Route