Drukfittingen
Beregening
Waterpompen
Beregening
Fonteinen
54084986
Sprinkler
Beregeningssysteem

GrainPlastics

Van den Borne is leverancier van Grainplastics (voorheen RBM) voor de zakelijke markt. GrainPlastics is producent van kunststof leidingsystemen gemaakt van de grondstoffen PE, PP en PVC. PE en PP zijn 100% volledig recyclebaar. GrainPlastics produceert de gladwandige leidingen voor onder andere water, elektra, riolering en gassystemen. Vaak geproduceerd uit HDPE en LDPE.

Kabelbescherming PE dubbelwandig

GrainDuct is de bekende rode kabelbeschermingsbuis en leverbaar in meerdere maten. Leverbaar in rollen van 25 of 50 meter en starre lengten van 6 meter. Alle uitvoeringen zijn voorzien van een klikmof. Waterdicht in combinatie met afdichtingsringen conform IP67 norm.

 

PE Leidingen LDPE

De PE leiding wordt gefabriceerd uit PE40, ook wel LDPE genoemd  en zijn leverbaar in meerdere maten. Verkrijgbaar op rol, haspel of lengte. Voorzien van Kiwa en WRAS PE40 certificaat.   

PE leidingen HDPE

Deze PE leiding wordt gefabriceerd uit PE100 en is leverbaar in meerdere maten. Verkrijgbaar op rol, haspel of lengte. Voorzien van Kiwa certificaat.

Drainageslang

De drainageslang van GrainPlastics is leverbaar in verschillende uitvoeringen. Bijvoorbeeld in PP450 of PP700 omhulling maar ook met kokos omhulling, kous (nylon) of vlies (non-woven). Op zoek naar een andere variant, bijvoorbeeld een kale drainagebuis of landbouwdrainage? Vraag bij onze specialisten via onderstaand telefoonnummer of contactformulier.

Straatkolken

De straatkolken van GrainPlastics voeren het water van het wegdek af en functioneren vaak als controlepunt of verbindingspunt in het leidingsysteem. Voorbeelden van kolken zijn straatkolken, troittoirkolk of tegelpadkolk.

 

Putten

De PVC putten van Grainplastics worden vaak aangesloten op een drainge, doorspuitarm, rioolaansluiting met machet of rioolaansluiting met spie. Leverbaar in meerdere diameters. Kan desgewenst worden uitgevoerd met gietijzeren afdekking en detectieplaatjes.

Zoekt u iets anders gerelateerd aan bovenstaande producten? Neem contact op!

Van den Borne B.V.

John F. Kennedylaan 79
5555 XC Valkenswaard

Pays-Bas

T  +31 (0)40 - 201 68 66
F  +31 (0)40 - 201 79 27
E  info@vandenborne.nl

Heures d'ouverture:

Du lundi au vendredi de

8h à 12h et de 12h30 à 17h30

​Samedi de 9h à 12h

Itinéraire