Drukfittingen
Beregening
Waterpompen
Beregening
Fonteinen
54084986
Sprinkler
Beregeningssysteem

DG Flow

DG Flow is een professionele partner op het gebied van waterelektropompen. DG Flow maakt gebruik van kwaliteitscomponenten voor langdurige betrouwbaarheid. Nauwkeurig in montage- en testprocedures en ontworpen volgens veiligheidsvoorschriften. Alle producten van DG Flow zijn uitgerust met nauwkeurige en uitgebreide technische documentatie voor een klantgerichte service. Volgens DG Flow zijn water en energie een kostbaar middelen. Een gepast gebruik van deze middelen kan helpen om het milieu te beschermen en grote kosten besparen.

DG Flow pompbesturing

Pompbesturingen van DG Flow zijn elektronische apparaten die toepasbaar zijn op elk type dompelpomp of oppervlaktepomp die wordt aangedreven door eenfasige of driefasige wisselstroom. De DG Flow pompbesturingen regelen het starten, bedienen en stoppen van de pomp volgens de behoefte van de gebruiker. Dit kunnen vaste snelheidsregelaars (elektronische druk-debietregelaars) en variabele snelheidsregelaars (omvormers) zijn.

DG Flow pompunits

DG Flow pompunits zijn de ideale oplossing voor de toenemende vraag naar complete en efficiënte druksystemen. Met DG Flow heeft u de optimale unit/systeem combinatie.

DG Flow drukverhogingsset

De drukverhogingssets van DG Flow zijn pompunits uitgerust met pompen, bedieningselementen, hydraulische en elektrische accessoires. Drukverhogingssets van DG Flow zijn de ideale oplossing voor de toenemende vraag naar complete en efficiënte druksystemen.

DG Flow accessoires

DG Flow accessoires zijn belangrijke componenten die zijn ontworpen om de werking van de eenheden en pompunits te optimaliseren. Sommige accessoires zijn nodig voor het goed functioneren van de units, terwijl andere alleen nodig zijn in speciale installaties.

Van den Borne is leverancier, distributeur en groothandel van DG Flow

Bent u zakelijke gebruiker en wilt u graag DG Flow inkopen? Neem dan contact met ons op en vul onderstaand formulier in.

Van den Borne B.V. 

John F. Kennedylaan 79
5555 XC Valkenswaard

Nederland

T  +31 (0)40 - 201 68 66
F  +31 (0)40 - 201 79 27
E  info@vandenborne.nl

Openingstijden:
Ma. t/m vr. 08:00 - 12:00 & 12:30 - 17:30
Za.: 09:00 - 12:00

Route